Ibland måste man leka lite...

IDA
Liten Ida blev sjuk efter att ha varit på Barnavårdscentralen och fått spruta, fick feber och ruskigt ont i armen så hon var mycket ynklig hela fredagen, men framåt kvällen kvicknade hon till. Jobbade lö-sö, Ida var då på Kullalyckan och hade det så pass bra att hon på måndagen blev lite sur för att hon inte skulle till dagis...Men Ida laddar för imorn då är det valparna (alltså alla femåringar på Kulla) som ska ut i skogen och ha med sig matsäck.

JOBBET
Helgen var bra på jobbet vi utförde en del trix..... en kille som jobbar hos oss- vi kallar honom M hade mycket roligt förra helgen då han tejpade ihop F:s jobbsandaler, det var ganska smidigt att få upp men han sa själv att han fattade att det skulle bli hämnd...och vi var väldigt listiga- vi har också tejpat ihop hans sandaler- men vi sydde ihop dem först!! På ett flertal ställen, sen häftade vi ihop på ett par ställen med för att avsluta med två rullar tejp! Hehe hämnden är ljuv- frågan är om han slänger dem... återkommer med resultatrapport! Sen busringde vi till en viss person(nämner inga namn) och låtsades att det var en kille hon gett sitt nummer till på utestället kvällen innanoch hon gick på det snacka asgarv!!!- hon tyckte vi var taskiga- frågade om vi var helt sjuka i huvet- eh bara lite- men roligt hade vi!

ROLF
Rolf har jag hunnit träffa ikväll- han var i Skåne och red hela helgen men var hemma mellan 17-20.30 ikväll nu sitter han på tåget till Stockolmo igen, men han ska hem på möte på onsdag kväll också åker han upp över dan på torsdag för att sen vara hemma hela helgen. Snurrigt värre...

SYSTER SEMLAN
Min syster har skaffat sig vuxenpoäng- har varit på sitt livs första föräldramöte-tyckte själv att det kändes vuxet- men vänta nu- hon har chefat typ i flera år och sitter på möten där hon  styr och ställer med typer dubbelt så gamla som hon...men föräldramöte- då har man liksom hoppat upp några pinnhål man är inte en person längre nu är man mamma eller pappa....


FAMILJEFEJD
På lördag ska vi rida terrängritt, alla tre tror jag vi får se vem som slår vem....

OCH EN MASSA DJUR PÅ FEL STÄLLEN= VÄGEN
Ikväll när vi åkte till Nässjö såg vi  en söt rävunge, en snygg bock, två förvirrade älgkalvar på vägen med efterföljande tjur- detta bara på vägen dit- hemvägen var lite lugnare endast två katter och lite kor men de var faktiskt inhägnade (korna alltså) Så kör försiktigt!! Jag krockade inte med nåt och hittade hem på rätt väg på en gång- de du Icka!

HEJ HOPP VI HÖRS (kommentera så jag ser vilka som har koll på läget) massor av kramar M

Tylösand e finfint....

Startade denna vecka med att åka på Friskvårdsdagar med jobbet, det var toppen, åkte till Tylösands Hotell och Spa, fick superfin mat och tillbringade flera timmar i poolerna. Bodde med en tjej  J som är lärare hos oss, vi kände inte varann så väl men det visade sig att vi var på samma våglängd... vi lyckades med både det ena och det andra, har gjort bomben i samtliga pooler (även jacuzzina) stänkt vatten och gjort fula miner åt dem som hade oturen att passera utepooolen då vi var i den! Undrar om chefen började ångra att hon satt oss i samma rum då hon försöker dela på dem som kanske har lite för roligt då de bor ihop... Gjorde mitt första step-up pass- det var faktiskt kul... kvällen tillbringades i baren med en och en annan drink-sen dansade vi till tolv då badade vi i havet- härligt- receptionstjejen log lite överseende mot/åt oss (tänkte väl ännu ett gäng idioter). Morgonen efter kravlade man ur sängen 07.50 för vattengympa 08.00 - det var lugnt typ pensionärsgympa-jag och J sänkte medelåldern kraftigt kan jag säga.. Vi har lite bilder på oss men jag har inte fått dem än, vet inte om de är publiceringsbara...kanske kommer.

Här är en bild där man ser utepooolen..


Prins Bertils stig, här ser man lite av omgivningarna..


Torsdagen var Ida på 5-årskontroll- och vi fick veta att hon är ett A-barn-hon var själv mycket noga med att visa att hon kunde allting mycket bra!  Sen var vi och fikade hos Lena och gav Ruben f-present som Ida valt. På natten får Ida feber och ont i armen, så idag fredag blir det att vabba, det var därför jag fick tid att uppdatera min blogg. Ska försöka göra det lite oftare.

P och jag var ute på promenad i det sköna höstvädret igår, var jättemysigt att det bara var vi, det sker ju inte så ofta.Nu ska hon och kompisarna göra Björnholmen osäkert på lördag, tur man jobbar??!! eller.........

Kalasbilder


Nu har jag lyckats komma överens med tekniken- någorlunda iallafall så här är lite bilder från lördagens party!Alla deltagare i lekarna gör sitt bästa!
Samling runt grillen... marshmallowsgrillning..mmmmmm...Såhär gott är det!!

Ida har fyllt år.........

Nu var det ett tag sen jag skrev och jag kan inte ens skylla på att datorn inte funkat... (fast snart gör den nog inte det- vi köpte loss den i juli och nu har vi 10 st tunna linjer över hela bildskärmen,suck) men ibland är det bara full fart och allt känns ganska vardagligt, det känns inte som man har något att berätta. Men nu har vi gjort lite som sticker av från vardagen iallafall...

Skulle ta en sväng till Stockholm för att fira Ida med släkten däruppe, hade tänkt att sticka iväg snabbt efter jobbet på onsdagen, men vid fyra får jag ett mess från Pauline där det står: Hej jag är på sjukhuset och röntgar handen måste stänga av mob vi hörs kram!! Blir  en aaaning orolig då jag inte ens vet vad som hänt, men lämnar jobbet och åker till akuten, där hittar jag Pauline och Lillan som följde med henne dit. Blir iallafall lugnad av att se att det inte verkar så farligt (när jag läste första messet såg jag framför mig en resa till handkirurgen i Linköping), efter röntgen och lite koll av läkaren får vi åka hem- inget brutet inga skadade ledband el. senor utan en rejäl stukning- skönt!  Det var ju min och Rolfs häst som orsakade det hela- han gillar INTE kossor-han ville inte gå förbi kor i en hage- P blir lite sur och skänklar på varvid han börjar bocka som en tok- hon sitter kvar men slår tummen i konstig vinkel mot sadeln...men han är fakstiskt snäll..eller...
Bestämmer mig ändå för att åka till Sthlm som planerat men kommer ju iväg lite senare, resan går bra men väl i Sthlm vid 22.45 så är varenda parkering upptagen, får leta parkering i 40 min, hittar till slut en men så långt bort att Ida och jag inte orkar ta med oss väskorna till lägenheten.  Skulle aldrig orka ha bil om jag bodde inne i stan!

Ida har fyllt fem och firat rejält kan man säga! Började med ett kalas som mormor ordnat i Stockholm, det var allt som skulle vara på ett kalas- pappersmuggar,tallrikar ,servetter och duk med kalastryck, girlanger och massor av ballonger! Tårta och kakor och bullar och massor av paket!  Ida var i centrum och trivdes med det, höll inte riktigt den ödmjuka blyga linjen hela kalaset om man säger så. Avslutade med en mysig middag med nästan hela familjen.

Hem redan på fredag lunch då Rolf var tvungen att åka hem och hinna rida idag eftersom han ska åka och rida i Vetlanda med Husarerna på lördagen, dessutom skulle vi handla till kalaset på lördagen, blev en sen kväll men hann med det vi skulle.


Lördag startde med att Rolf inte hittade sin plånbok, men den hittade jag rätt snabbt i fickan på hans jacka....sen ringer han från Vetlanda då har han glömt sin dolma (jackan till husaruniformen), det blir att ta bilen och leverera den.

På e.m. blev det kalas! Vädrets makter var med oss vi grillade korv , lekte lekar och åt minitårtor. Ida fick enormt fina (och många) presenter, avslutade med fiskdamm i husvagnen. Stort tack till alla som var med och gjorde kalaset så kul!

Det var allt så här långt vi hörs hej hopp!

RSS 2.0