Efter några riktigt varma dagar....

som tyvärr tillbringades på jobbet, är det nu regnigt värre!
 
Igår gick jag ut med Bosse för att efter 10 min få vända hem och dra ur elaggregatet fäör det började åska! Ut igen och blev jätteglad när solen kom, i 10 min sen regnade det igen! Ida duggade det lite när vi gav oss iväg, för att sen övergå i strilande regn, efter 6 avklarade km så var jag blöt in på bara skinnet! Även Bosse tyckte det var lite väl regnigt idag!
 
Efter besök hos naprapaten idag så är jag friskförklarad- typ! Symmetrisk i kroppen och kotorna på rätt ställe, han sa att det var en enorm förbättring sen förra gången för en månad sen, behandling och träning på rätt sätt har gjort susen! Skönt!
 
 
Nu väntar några dagar med jobb, lite fest med jobbet imorn och sova kvar ska bli roligt, hoppas på hyfsat väder!
 
Ha det bra !!
 
 

Kylig maj....

....inatt var det frost, förhoppningsvis sista gången denna vår!
Helgvecka denna vecka, bli många timmar på jobbet då. Rolf åker bort to till fre så vi har en kväll hemma - ikväll, så då får det bli familjemiddag. Ida sa för ett tags en att det känns som om hennes föräldrar är skilda för hon är bara med en i taget... Rolf är ju borta en hel del i jobbet och sen vi fick hem Bosse så har vi fått stuva om lite så ofta när Rolf varit hemma så har jag jobbat kväll...men allt blir lättare nu när han är lite större! 
 
Ida var med på husardressyren och skötte sig mycket bra, Ronja är bara helt underbar!  Jag vann med Dolcan så vi försvarade familjens ära iaf! 
 
Efter några fina dagar är det kallt och regnigt så hästarna får vara inne på nätterna lite till, igår ville bde Vital och King in:)
 
Paulines Australienresa börjar närma sig sitt slut- 8 juni kommer hon hem!
 
 Ha en bra dag!
 

RSS 2.0