Jag ser ljuset......

.....komma tillbaka efter en lång vinter. Det har varit lite mycket ett tag och det är frustrerande när inte allt funkar som man vill och man inte hinner med det man vill. Och så det här jäkla vädret- kallt, blåsigt blött- två fina dagar i helgen och sen skitväder igen- gör en ju inte precis gladare. Jag vet... tänk positivt,sänk kraven, strunta i sånt som inte är absoluta måsten e.tc... Och till råga på allt blir jag irriterad på mig själv för att jag känner så! Blir sur på mig själv för att jag är gnällig när jag typ pratar i tel med folk- tänker att det är ingen ide att ringa för jag gnäller mest ändå.....ingen som vill höra på det. 
 
Har också haft en hel del problem med min nacke, men nu är det bättre efter tre behandlingar på Smålands Rygg och idrottsklinik- Petter är guld värd! Är dock långt ifrån klar, har ny tid i maj, men Petter fixar inte bara till det och ger mig övningar att göra utan försöker faktiskt hitta den riktiga orsaken till nackproblemen, och ger mig läxa i att försöka hitta pauser i vardagen (även tips och uppmuntran). Idag kunde jag vrida huvudet fullt åt höger men inte riktigt åt vänster än, och han fick rätta till kotorna på ca fem ställen....men mycket bättre än för 4 veckor sedan- och det är så skönt- slippa vakna med bortdomnade händer och huvudvärk var och varannan dag.
 
 
Pauline jobbar hårt i Australien med boskapsskötsel, så roligt att hon fick jobbet, det var ju liksom drömmen när hon kom dit. Och snart kommer hon hem- vi längtar!
 
I helgen blir det Göteborg Horse show- Ida ska få vara med och bo på hotell med oss, ska bli kul!
 
Hej hopp!
 
 

Lördag morgon!

Var helt slut igår kväll, men efter nästan 10 timmars sömn har kroppen hämtat upp lite!  Idag ska vi försöka skypa med Pauline, om hennes internet funkar ute på landet på andra sidan jorden! ganska otroligt att det funkar alls!
 
Men idag blir det att lasta upp transporten med en massa skräp och köra till tippen, blir mycket skräp när men renoverar! Ett elände att sortera med - små sladd bitar, gipsbitar ,spik och annnat tjafs!
 
Sen ska jag rida lite och tvätta Vital som ska gå Husarhoppningen imorn, såg att en sko var lite lös när jag släppte ut honom men försent - han var redan lös och på väg ut...hoppas den sitter kvar när jag tar in honom!
 
Ikväll ska jag och Ida på bio- Croodarna, verkar lite kul, vi behöver göra nåt kul också som är för Ida, speciellt efter all renovering vi ägnat oss åt sista tiden!
Hej hopp!
 

Trött, tröttare tröttast....

Full fart hela veckan , jobbat må-to och sen har det varit något varenda kväll, idag har jag varit och inhandlat häckplantor till trädgården, har sedan planterat 48 häckplantor och 2 vinbärsbuskar. Känner mig lite mör.... Nu har jag lovat att hjälpa till att förbereda för tävlingarna i Aneby i helgen, men migränen har redan börjat så lite alvedon och ingen mat är uppladdningen för kvällen. Sen blir det hem och kvällsfodra och kvällspromenad med hundarna och sen sängen. det blåser hysteriskt idag också, dock inte som igår då det stormade. Hästarna är redan inne de vill inte vara ute i ovädret, till och med Vital vill gå in halvfem, hör inte till vanligheterna. 
 
Har tusen saker att göra under helgen, och imorn har jag lovat Ida att gå på bio på kvällen, hon måste ju få göranågot kul också. Söndag är det Husarhoppning och sen hundkurs på kvällen, ska vi se hur det går när Bosse ska vara med mig på kurs istället för Rolf.  Sen är det jobba hela veckan för att avsluta med Göteborg horse Show nästa helg! Det ska bli skönt att komma iväg, lö-sö , på lördagen ska vi inte göra något speciellt utan kanske gå lite på stan, tillbringa lite tid på hotelles spa avdelning och äta ute! Söndag blir det hoppning med värlsdcupfinal!
 
Nu hinner jag inte mer- vi hörs!

RSS 2.0