Hot, hot ,hot!!!

Helt underbart med en riktigt varm sommar, visst är det gott om insekter och vissa dagar har det varit jobbigt för hästarna men de har fått gå in och vila i stallet och sluppit odjuren då och då.
 
Prickade iaf semestern till bästa vädret denna sommar, börjar jobba igen 4 augusti det känns helt ok! Stallet är klart sånär som på lite puts och lite mer färg på sina ställen. 
 
Pauline har åkt till grekland på lite öluff i två veckor sen fortsätter hon sin resa i Europa med tågluff som startar i Rom. Sen flyttar hon till Malmö och pluggar, kul att hon komin och jag tror hon kommer trivas i Malmö.
 
Varit några dagar i Stockholm- Gåsö och avslutade med att fira Emelies 40 årsdag, fantastiskt väder hela tiden då också!
 
Nu har det svalnat av lite grann så det är dags att gå ut och fixa i stallet och åka iväg och träna med Skumpan och King! 
 
Ha det toppen!

Lääänge sen jag skrev nu...

.... men här kommer en lite uppdatering, våren gick i flygande fläng som vanligt! 
Ida har varit ute och tävlat med Skumpan, det har gått jättebra, superkul! Det har rullat på med jobb, ibland lite väl mycket, men det är ju bra att man inte är arbetslös... 
 
Vi har knackat cementen i stallet och gjutit golvet klart, nya boxar är nu på plats och jag håller på att måla.
Ska bli väldigt skönt att kunna göra det klart riktigt och inte bara provisoriskt som det varit hittills. 
 
Ibland stanar man till i tanken och funderar lite över hur mna kan ha det så bra, ibland omväxlande dagar...som igår, börjar morgonen med att släppa ut hästar, springer en runda med hunden och plockar en kvist doftande blommor att ha på frukostbordet på vägen hem, frukost med goda vänner som varit hos ss några dagar och sedan avvinkning av dem. Eftermiddagen ägnades åt att bygga stall och måla, tak och väggar, sen åkte Rolf iväg för att hämta hem grävaren, fick då pyspunka på kärran, Pauline jag och Ida fick göra en akututryckning med kompressorn, tanka i luft, åka in till Aneby och fylla kompressorn igen och sen köra en bit tills vi kom ikapp honom igen och fylla en gång till sen tog han sig hem, sen tillbaka till Aneby och hämta husvagnen som fått nya däck, skulle varit klar i onsdags men icke... Idag var den dock klar, blev köpepizza till middag kl 20.45....vi var iallafall samlade till middagen hela familjen så det var mysigt ändå!
 
Inatt fick jag gå ut och plocka in King som tror han är shetladsponny och hade gått ur hagen där det bara var en tråd, så vid 4 tiden var jag ute i morgonrock och jodpursh och satte upp en tråd till:)
 
Idag gräver Rolf för bredbandet i trädgården och sen blir det till Jönköping och köpa mer färg till stallet!
Solen är inte hos oss idag , just nu ösregnar det! Ha en skön sommar! kramar från mig!
 

RSS 2.0