Blåsigt och regnigt..

... är det idag. Höst är det ordentligt nu, men än så länge ganska varmt, enda nackdelen med det är att det blir lerigt!
 
Träffade gamla Slottet kollegor i lördags, jätteroligt och känns bra att de flesta hittat nya jobb som de trivs på. Men visst blir man påverkad av att kollegor som man tycker om inte mår bra. Men jag är glad att jag fick jobba med och lära känna dessa fantastiska personer under de år vi kämpade ihop. Som någon skrev- vi kommer alltid att vara bäst!- en sådan personalgrupp är inte lätt att hitta. 
 
Är i lite svacka just nu, det är jättekul med jobbet, massor med positiva elever och renovering och massa kul på gång... men också massor hemma, har svårt att få energi och tid för att räcka till för allt.... Ibland som just nu känner jag mig jättestressad men vet inte riktigt hur jag ska lösa det.... har en massa saker jag måste göra och en massa jag borde göra, både hemma och på jobbet men vet att jag inte kommer att hinna... Jag brukar säga att ingenting är omäjligt men just nu så räcker tiden inte till. Känner att man inte hinner fixa saker så det blir bra:/ extremt otillfredsställande!
 
Ska fundera på hur jag ska strukturera upp mitt liv.....
 
Vi hörs!
 
 
 
 
 

RSS 2.0