Då var det min tur...

...att få magsjuka...inget vidare men idag så verkar det som det vänt. Lite matt efter att inte ha fått i mig något sen i tisdags kväll. Hoppas de andra klarar sig! Nu skulle vi ha hela påskhelgen tillsammans och vara lediga och så blir jag sjuk....Bortbjudna imorn men jag vet inte hur det blir med det. Behöver fixa lite inför helgen med, typ lite påskägg, mat och vin vore bra, Rolf får väl stressa runt och dona med allt som jag brukar göra.
 
Hundarna ligger snällt och sover, till och med Bosse softar, väldigt skönt! Han trivs i sin soffa, han börjar fatta att den är ok att vara i men inte vår soffa. Han har lugnat sig lite och blivit mer följsam. Ida och jag har hittat en Jack Russel som är 4 år som behöver ett nytt hem, vi tycker att han skulle vara perfekt till oss, lekkompis och sällskap till Bosse, liten och smidig att ta med sig, Ida vill köra lite agility och det passar han ju bra till, men Rolf tycker bara vi ska ha en hund... så nu har vi ett stort dilemma!
 
Ida laddar för påsklov, hon ska åka med kusin Caroline till Antibes och vara hos mormor och manne en vecka. Hoppas de får lite sol och vårvärme!
Hästarna har fått lite motion igen, de har haft det lite lugnt när det varit svinkallt, isigt och Ida varit sjuk.
Nu hoppas jag att vi håller oss friska och får umgås och fixa hemma i påsk, bastun borde bli klar så vi kan inviga den i helgen också!
Glad påsk!
  

Tillbaka igen....

Har inte skrivit på nästan ett år, det har varit fullt upp och ingen inspiration har kommit , några ggr har jag varit på väg men nu gör jag det mesta i mobilen, men att blogga funkar inte från mobilen.
 
Det har väl hänt en del- alla som träffar mig i verkligheten och har Facebook har koll på detta.
Det mesta har varit hektiskt och sen i höstas har vi en ny fyrbent kompis härhemma som heter Bosse. Bosse har sedan han kom till oss tagit upp ganska mycket tid och har liksom varit i centrum. Men nu börjar han att lugna sig lite grann, men energi är liksom ingen bristvara.
 
Pauline har lämnat Sverige för Australien , åkte i oktober förra året och kommer hem 8 juni. Häligt, häftigt att hon vågade ge sig iväg, hon har dock också hunnit med två veckor i Thailand i februari med delar av vår familj, vi var dock inte med denna gång.
 
Vintern som jag normalt sett gillar, får gärna ta slut nu, isgata, blåst och allmänt omysigt! Dessutom har jag varit mycket ensam hemma senaste tiden, Rolf är borta mycket i sitt jobb och då kan jag inte jobba kväll, och Bosse kan inte vara ensam så länge så de veckor han har varit hemma har jag jobbat kväll. Så vi har inte sett varandra överdrivet mycket. Ska bli skönt nu när det blir vår (om det händer nångång vill säga) lite ljusare, lite varmare- allt bli liksom enklare. Nu har Ida också (som nästan aldrig är sjuk) varit sjuk förra veckan, halsont, feber, snuva, diarre... var pigg i helgen men inatt fick hon magsjuka- kräkts hela natten, har förhoppningsvis slutat nu- håller tummarna. Jag jobbade hela helgen men hade en ledig dag igår- men då får jag migrän och är heldäckad! Jag har fått rejäla problem med min nacke och naprapaten trodde jag ev har en skadad disk eller och pålagringar i nacken, ska till vårdcentralen för att få en remiss till magentröntgen nästa vecka.
 
 
Man gnäller lite och det är väl ilands-problem, men kombination av att vara själv hemma med ansvar för allt, sjuka barn, press på att man måste fixa en massa för att vardagen ska funka och så lite nackproblem,migrän och skitväder på det, känns inget kul just nu!
 
Sen finns en massa kul saker som man får prioritera bort och det känns ju inget vidare....
 
Nu hoppas jag att jag slipper bli sjuk, att Ida kryar på sig fort och det blir vår!! 
 
 

RSS 2.0