Uppdateringsdags!

Blir inte mycket dator när vädret är underbart och dessutom har haft jobbvecka. Men har iaf kunnat vara ute en hel del på jobbet, skönt att slippa sitta inomhus 15 timmar om dagen....

Ida har haft påsklov och lekt med kompisar varenda dag, det är rena Bullerbyn här:) En dag när jag åkte till jobbet lämnade jag Rolf hemma med 5 ungar som skulle lunchfodras. Men det är bra roligt att det är så många i rätt ålder så de kan leka, rätt så nyttigt att vara många också och ta hand om varandra.

Pauline är hemma från Götet några dagar, perfekt att hon är hemma och rider lite när jag jobbar som mest!
Rolf är äntligen hemma ett par veckor övningen är slut, nu är det bara korta tripper fram till semestern....snart är vi där!

Igår o idag ledigt från jobbet- imorn blir det heldag pg a kurs på fm. sen 7-16 två dar och så är det helg!

Hejhopp hare bra!

Veckans jobb...

... klarades av igår, handledning 9-12 och sen konferens 13-16, inte alltför tufft men lite omtumlande! Fick besked om att vår chef har fått nytt jobb- Grattis till henne- och att de redan tillsatt en ny chef som internrekryterats, fick namnet på denna också- vet inte riktigt hur det känns men man måste ju ge det en chans, kanske blir jättebra.

Idag verkar det som om vädret är på min sida, soligt just nu men lite mörka moln en bit bort, idag är en riktigt åkdag....först körde jag Ida till skolan, sen hämta Pauline i Jönköping vid 13, sen hämta Ida i Eksjö efter 15....det blir drygt tre timmar i bilen idag...tur man gillar att köra bil men ju mer man kör ju svårare är det att vara lätt på högerfoten:)

Dessemellan ska hovslagaren komma och sko Trinity,borsta hästar som fäller hysteriskt, springa en sväng, rida lite och kratta ihop gammalt silage i hagen så det kan komma nytt fint gräs, och kanske ägna mig åt never ending story= gruset på gräsmattan efter snöröjningen....och bäst av allt lite myskväll med tacomiddag med Ida och Pauline och dessutom kommer Rolf hem ikväll, en dag tidigare än beräknat:)))

Ha en bra dag!!

Underbart varmt...

... har det varit idag, morgonen var molning och det regnade lite, men sen! Strålande sol och härligt varmt! Suttit i linne på balkongen idag och fikat och gjort läxor med Ida.

Var ute en tur i skogen på kvällen- helt otroligt underbart! Vindstilla, solen på väg ner, fågelkvitter och en totalt vårgalen häst:) (Vital naturligtvis! Just nu är det lite trist på hästsidan, Trinity ska skos upp igen och se om hältan är helt borta nu. King är förkyld, men idag var han inte så snorig längre så hoppas det är på väg att släppa helt.Så snart har vi förhoppningsvis tre hästar att rida igen:)

Annars är det som vanligt fullt upp, lite frustrerande med vissa saker som behöver göras men som jag inte kan göra när jag är ensam hemma- vill göra klart i vårt sovrum nu! Ta bort några Tujor i trädgården och några fula cementrör som står som blomkrukor och så en massa staketstolpar som är gjutna i marken...

Hörde att resten av veckan ska det var regnigt och typ +5- men man kan ju alltid hoppas att SMHI har fel.

Hej svejs!

Vår....

...äntligen snön borta iaf i trädgården och det är plusgrader, bara solen som fattas.

Efter en bra helg på jobbet så är det ledigt i två dagar, ska flytta om hästarna så betet får ta sig lite, imorn blir det resa till klinik med Trinity vars hälta sen någar veckor inte försvinner, verkar inet som det var en hovböld tyvärr. 

Det blir mest utejobb för det finns att göra, stapla ved som snön lyckades flytta, kratta löv och inte minst grus..som flyttades då vi körde snö, har två bilar som ser ut som kriget- måste städas åtminstone invändigt, men vad det är skönt att det är ljust på morgnarna!!! Och plusgrader!!!!

Ha en bra dag!

RSS 2.0