Sommarlov!

Har lite dålig inspiration att skriva, känns som om det blir samma sak på Facebook som här, så tar en paus med bloggen och hänvisar till FB - välkommen dit!

Hare bra kramar Molla

Semester nr 1!!

Jaha då var det dags för lite semester, ledig till 19 juni, jobba två dar och sem en vecka till- ska bli skönt! Sen blir det en jobbvecka och sen semester igen.

Idag ska vi åka och hoppträna med lilla Kingen, hoppas han är laddad, sen rida de andra två också! Sen ska jag plocka blommor till Husarbalen på lördag och Idas skolavslutning imorgon. I e.m kommer min mamma och så ska vi hämta Ida på fritids.  Funderar på om jag ska beställa en prinsesstårta till skolavslutningen eller göra en...men tror jag ska beställa en, det är mycket att fixa inför helgen ändå. Ida är spänd av förväntan inför sin första skolavslutning, ny klänning hon själv valt och så mormor på besök. Imorn får Ida följa med mormor till Stockholm över helgen eftersom vi har Husardagar. Imorn ska jag också handla dryck, förrätt och dessert till lördagskvällen och så ska vi duka på mässen, avslutar dagen med grillkväll. Hoppas vi får fint väder imorn och under helgen då vi ska sitta till häst ett antal timmar. Söndag kväll åker jag upp till Stockholm på en liten minisemester några dagar och hämtar hem Ida förstås!

 Ha det bra allihop- hej svejs!

Soligt....

.....väder idag också!!! Helt underbart! Dessutom har jag inte något inplanerat och en del saker spar jag till dagar med sämre väder för det är faktiskt inte absolut nödvändigt att göra dem just idag! Ida har en kompis här och jag håller på att fixa lite lunch som ska ätas vid stranden. Rolf är i skogen med en studiecirkel om vatten...Vattnets väg... kan inte förklara närmre riktigt vad det är...iaf sista gången idag. Nu är det bara tre jobbdar kvar tills det är dags för lite semester, visserligen bara en och en halv vecka, men sen jobbar jag bara två dar och är ledig en vecka igen.

Idag fick jag börja med att sanera Ida, igår hade hon och en kompis lekt med glitter....sånt glitter man ska hälla i ytterst små mängder på ett papper med lite klister på. De var inte vad de hade gjort, det var glitter i hela Idas rum, Ida hade glitter i hela hårbotten, det gick inte att få bort med borste, så sköljning och tvätt tre ggr fick nästan allt glitter att försvinna, tror det tar ett tag innan hon gör om det. Får väl se om hennes kompis får komma hit fler ggr...

Dags att göra färdigt lunchen och ta oss ner till stranden! Ha en skön helg!
RSS 2.0