Vacker söndag morgon!

En lätt dimma och frost och solen på väg upp i alla fina höstfärger- otroligt vackert!

Igår var det Hubertusjakt, tyvärr inte lika bra väder men det dugad iaf bara så man blev åtminstone inte dyngsur, trevlig runda och Vital tyckte som vanligt att det var toppenkul:) Pauline var med Ida och Ronja på klubbhoppning men Ida blev nervös och hade lite svårt att komma igång, men efter två stopp på första hindret så gick resten av banan ganska bra, men ingen rosett denna gång.

Pauline är hemma men har ont halsen och är lite halvdassig, Ida är förkyld- hoppas det vänder lite så hon kan gå i skolan imorn.

Nu är det verkligen mörkt och vår el är fortfarande inte ihopkopplad i kök och hall, men med lösa lampor och byggstrålkastare ser man ju lite grann....men vore bra skönt om det blev klart nu:)

Nu väntar min jobbvecka med helhelg på jobbet....och diverse aktiviteter under veckan utöver jobbet, så det blir nog inte så mycket bloggat under veckan.

Ha en bra söndag:)


Ny mobil??

Eller kanske inte....min nuvarande mobil har levt ett eget liv ett tag, tappar täckning och man får starta om den och säger missat samtal när jag svarar m.m. Men sista veckorna har den funkat bra för det mesta, och den har ju nu klarat 2 år i min ägo... Men det är ju lite kul med en surftelefon:) Wordfeud hägrar en aning, verkar vara min grej liksom. Lite sugen på en HTc eller liknande men alla i min omgivning säger att jag inte ens ska fundera på den typen av tel, det är väl kanske så... Har nu fått tips om en android telefon som är vattentät, stöttålig och dammsäker...undras om det är något att ha? Motorola Defy heter den, nån som vet om den är bra?

Tappade min Samsung på ridbanan i måndags, låg ute i regn o grus till tisdag kväll dessutom nerriden i gruset. Tog hem den och spolade av den och den fungerar fortfarande. Så visst är den bra fast den är lite egensinnig ibland.

Har nu jobbat i tre dagar och nu är det dags för mina 4 dagarsledighet, fast det blir nog mera gördagar ist:= Hämta spån, sko lite, stycka kött, rida, klippa Ronja m.m Det är mina måsten, sen finns alla saker som hamnar i "borde göra facket" städa bilarna, diverse byggjobb, trädgårdsfix m.m. Utöver detta så finns ju "the never ending story" tvätta städa laga mat.... Ge mig ett hembiträde någon!!

Hej hopp! Ett glas vin kanske -min helg börjar idag... men jag orkar nog inte det, nu hägrar sängen:)
Hinner ju inte...

...ens med att blogga! Men en kort rapport om veckan som varit sen förra inlägget följer här:

 Lördag: Åkte Täringstorp-Eksjö- Malmbäck-Eksjö-Täringstorp-Eksjö/skjutbanan- Täringstorp.... terränghoppning med Husarerna på Ränneslätt, red fina Vital som tyckte det var en kul tävling.Snabbast på terrängen, tyvärr var det ju idealtid....men 6 sek från placering. Dessemellan var jag en tur till vapenaffären och hämtade vapen, sen hem med hästar och senare övningskjuta:)

Söndag- jobb 8-22.30

Måndag: Älgjakt- dock inte för mig. målning av kök och med Ida till tandläkaren och laga en framtand hon slog i kaklet i bassängen i lördags. tanden blev jättefin:) Mysmiddag med Mamma och Manne o Rolf o Ida.

Tisdag: Älgjakt hela dagen, tyvärr ingen älg skjuten av mig. Ida med på jakten under e.m. Pauline kom hem från götet och tog hand om hästarna:) Ida biter sen i ett pärlsockerkorn och har sönder tanden....

onsdag: Fm ägnades åt att måla och sätta upp gardiner i köket, sen jobb 12.30-22.30, Pauline åkte in med Ida till tandläkaren och de fixade tanden igen och Ida fick stränga order om att inte bita i något alls med framtänderna.
Pauline tillbaka till Götet och mamma o manne barnvakt och hundvakter under kvällen:)

Torsdag: Jobb 7-16, hem och vända sen hoppträning med lille King- så himla kul! Kom hem vid 20- tiden men innan jag var klar med allt var klockan 22.30....

Fredag: Jobb 7-16,Pauline hem från Götet:) Efter jobbet AW med arbetskamraterna, lämnade mina grejor i Mattias lägenhet, så jag får hans nyckel och ska slänga den i hans brevlåda när jag åker och hämtar sakerna,blir hämtad av Pauline strax efter 23, precis innan vi åker ut ur Eksjö kommer jag på att jag skulle hämta mina grejor och att jag har hans nyckel....tur jag kom på det då, Pauline hade ju tyckt det var lagom kul att åka till Eksjö med nyckeln senare på natten:)

Lördag: Lite seg morgon, men sen hämta älgkött, handla, städa och sen myskväll med stalltjejerna:) Ida hade Wilma på besök så dem såg vi knappt på hela kvällen.

Söndag: Lite trött på morronen idag med:) Men styckning av kött,koka hundmat och buljong. Gjorde höstens första kamikazeuppdrag- klippte vital:) och så klippte jag King men han var supersnäll, första gången han blev helklippt!  Sen åkte jag o hjälpte Pauline och Ida att hoppa, himla kul! Körde Pauline till bussen i Jönköping och tar ett varv på A6, IKEA, Jula och Willys, snabbt jobbat mellan kl 16.45 och 18.00...Sen hem städa Idas rum som såg ut som ett bombnedslag efter hennes o wilmas lekande:) Nu Världscupen i hoppning på TV, nu ska jag nog sova lite innan det är dags för jobb i 3 dar sen 4 dar ledigt:)

Ha en bra vecka:)

Kort inlägg idag...

... full fart liksom:) Ridit två hästar och fixat stallet på morgonen, sen frukost och dusch och nu till jobbet, via apoteket och polisen. Ska få min vapenlicens efter en del strul, vapenaffären glömde skicka med del 2 på licensansökan.... och så saknades det lite uppgifter ooch ett papper till, men det ringde vapenhandläggaren mig om i tisdags så det fixades men sen ringer hon igår igen och säger att hon missade att del 2 där min namnteckning ska vara saknades också när hon ringde i tisdags...men idag ska ska det fixas, vore bra eftersom det är älgjakt på måndag...

Imorn terrängritt med Huasrerna på Ränneslätt! Hoppas på fint väder!!

Hej hopp!


Idag blev det Alvedonfrukost!

Förkyld, snor i hela hjärnan! Hatar det! Till råga på allt var det mörkt i morse vid 6.40, jag tycker att det är ok med höst men mörkret!!!

Oktober går ändå hyfsat, men när vi går in i November så skulle jag vilja gå i ide! Men jag har funderat på en sån där väckarklocka som tänds och sen ökar ljuset tills det är dags att gå upp?? Någon som ha testat? Man kanske tom blir lite piggare? 

Idag kommer hovslagaren vid 9 och ska fixa till Trinity lite och sen i eftermiddag är det dags för första utvecklingssamtalet sen ida började i ny skola i Aneby.

Ha en bra dag!

RSS 2.0