Toppar och djupa dalar...

...är det just nu.

Igår när jag tog in hästarna har Vital blivit ormbiten i mulen och är enormt svullen och kan inte äta...jaga veterinär vid 17.30, som tur är har "min" veterinär jouren (vilket han aldrig har på måndagar men den som brukar ha det hade semester) så Vital får cortison och är senare på kvällen bättre så han kan pilla i sig lite hö under natten. Var betydligt bättre idag fastän han är ju inte snygg om nosen direkt, ser helt missbildad ut.

Min älskade farmor Bobbie somnade in i morse, skulle ha fyllt 91 i oktober, så det är ju livets gång fast det är ett stort tomrum hos oss som är kvar.....det är alltid sorgset när någon som funnits där hela ens liv är borta.

Idag är det också Idas födelsedag! startade dagen 05.30 med att släppa ut hästarna och fixa stallet, sen var det in och sjunga för Ida, dela ut lite paket och äta prinsesstårta klockan 06.00 på morgonen! När jag ska köra Ida till skolan upptäcker jag att schemat för veckan till fritids ligger kvar i hennes mapp.... det är inte inbokat att Ida ska komma 06.40 idag!!  Suck- men jag har inget val- åker till skolan och får inte ens ens sur min av fröknarna för schemamissen- underbara fritidspersonal! Jobbar 7-16 sen hämta Ida som beställt pizza till middag, och så fick hon en såå fin Mouintain Horse jacka av Naffe och min pappa och rosa gummistövlar av mig och fina kläder av sin farmor.

Efter denna dag är både Ida och jag helt slut! Så ikväll blir det tidig kväll- nu väntar kurs i dagarna tre för mig, och imorgon är det skola och fritids för Ida fram till 17.00, sen rider hon lektion 17.30 och sen disco på skolgårdsfesten....lär nog somna ovaggad imorn med!

Vi hörs!


En grå tisdag...

...i september. Men det blir nog en bra dag- ledig hela dan, det var jag igår med men jobbade sent i söndags natt så jag var inte hemma förrän 01.30..så igår var det lite segt.

Idag ska jag börja dagen med att sätta lite staket sen åka och träna med en häst, sen blir det Jönköping en sväng och köpa vinterdäck till bilen och födelsedagspresent åt Ida, sen hem och rida lite till.

Skulle behöva städa ur kylen och skafferiet och min garderob och badrummen och så vidare, dessutom är tvättmaskinen paj igen...men det kanske är som Kjell Bergqvist säger i  filmen Bröllopsfotografen, " om man ignorerar problemen så försvinner de av sig själva" ...tja eller inte....

Vi hade tänkt att Ida skulle ha ett litet kalas med bara några ur klassen men efter hennes uppräkning blev det 8 av 12...då måste man ju faktiskt bjuda de sista 4 tjejerna med så litet kalas blev det inte. Hon har iaf deklarerat att det inte ska vara ett prinsesskalas i år, det är bara för små barn säger Ida:) Funderar starkt på ett utekalas!

Tittade på ett avsnitt av Medium igårkväll, sa till Rolf att jag ska hålla mig vaken för jag ville verkligen veta hur det slutade- ha ha ha tycker att jag är vaken men Rolf petar på mig och då rullar eftertexterna, jag hade bara slumrat en minut men lyckades missa att det stod "to be continued", det är ju konstigt att det ska vara så svårt att hålla sig vaken...

Nu är det dags att göra lite nytta! Vi hörs!

RSS 2.0