Härligt med vår!

Nu har våren kommit och då vill man ju komma igång med allt ute! Sitter och funderar på var jag ska anlägga ett trädgårdsland, ska såsmåningom kunna komletteras med ett växthus också, det där med att odla tomater på Småländska höglandet är inte helt enkelt! 
 
Har nu en plan för hur det ska kunna se ut, men det kräver rätt mycket arbete, som tur är har vi lite maskiner så man slipper gräva allt för hand, finputset får man ju fixa för hand. 
Skulle vara kul med en trädgård där det häbder lite, det fanns en hel del trista växter, enorma thujor och tall och gran och lite mysko blommande klängväxter som levde sitt eget liv fast på fel ställen. Dessa är nu borta och nu börjar vi så sakteliga forma trädgården som vi vill ha den..... men det tar ju sån tid!
 
Skönt att jobba på ridskola igen, funkar bra men som alltid så vill man ju så mycket, men det är många som är engagerade vilket gör det hela lite enklare.Hästarna härhema arbetar inte ihjäl sig, men Dolcan hade en hovböld som nu har gett med sig, blir nog nya skor på henne imorn så hoppas vi hon är OK. Ida jobbar på med Skumpan, anmäld till sina första tävlingar nu, blir spännande!
 
Nu ska jag ut och fixa i stallet- vi hörs!
 

RSS 2.0