Lite av varje....

...men mest stalljobb!
 
Vårt stall har renoverats lite under sommaren, vi har knackat betonggolvet och grävt ur 60 cm och kört ut all betong och sten, sen på med grus och gjuta nytt golv. Vi har tagit det lite i etapper, all sten och betong är utkört och den största delen är gjuten, men vi ska gjuta det sista någon dag framöver .Det är en box kvar att fixa men den får vi ta nästa sommar, hinner inte mer innan installning nu, har börjat måla också, innan har det varit vita väggar delvis och svart nertill, vitt tak, men det är nog typ 50 år sedan det målades så det var dags för en uppfräschning. Nu blir det vita väggar, vitt tak och teakbetsade boxar, har börjat i den nybyggda boxen och det blir toppensnyggt! 
 
Tyvärr blev det ett litet avbräck i byggandet då jag lyckades få en planka på foten i torsdags, trodde först det gick av men foten höll, blev bara lite handikappad ett par dagar men idag känns det riktigt bra, ska se om jag kan rida i em.
 
Lite tomt i huset bara jag och Ida hemma, Rolf och Bosse är på ripjakt i Vemdalen. Pauline i Luleå och kämpar i grönkläder! Hon är tuff hon!
 
Ikväll styrelsemöte hemma hos mig och sen har jag faktiskt en rätt schysst vecka framför mig, jobba 7-16 på tisdag, 13-16 onsdag och 8-22.30 söndag, dessemellan ska jag fixa färdigt i stallet, rida hästarna, vara på Eksjö stadsfest fre och lördag, dessemallan lite hoppträningar och möten.
 
Igår var vi och tittade på en ponny, den var jättefin men väldigt stark, gillade den men ändå lite tveksam, ska åka en gång till denna vecka och ta med mig en liten duktig ryttare som får rida den också så får vi se vad som händer.
 
Nu fortsätta med allt fix härehemma- ha en bra dag!

Höst igen!

Efter en underbar sommar är det idag en vacker augustimorgon med dagg lite dimma och sol. Lite långt mellan uppdateringarna nu.... En veckas semester i Danmnark var toppen i början på juli, sen har vi mest arbetat härhemma. Hade att avbrott på min födelsedag som firades på Sommen i superbra väder och avslutades med att jag blev bjuden på middag hemma. Vi har grävt ur i stallet och gjutit nytt golv, knappt halva golvet kvar att gjuta, vi har fått färdigt det nya badrummet med bastu och dusch innanför vårt sovrum. Pauline har varit hemma men mest jobbat hela sommaren, hon var lite pank efter Australienresan:) I måndags ryckte hon in på GMU i Luleå...så hon vet vad hon gör ett tag framöver!
 
Ikväll är det jobbet som gäller men imorn är jag ledig- ska luncha med Lena, bara hon och jag i lugn och ro, inga barn eller hundar som avbryter! 
 
Sen blir det en vecka utan Rolf som åker till Vemdalen för att jaga ripa, blir Bosses premiär i fjällen, spännande. Bosse har varit med på pass vid bockjakten 2 ggr och legat tyst hela tiden, duktig hund!
 
Nu är vardagen igång, ganska skönt på sitt sätt även om det är härligt med semester och skollov!
 
Vi hörs!
 
 
 
 

RSS 2.0