Full vecka...

och då menar jag inte full som i onykter men däremot fullspikad!

Idag då jag ska hämta Ida på fritids möts jag av Ida och Vilma som med stora tandlösa leenden frågar om de kan leka- det funkade bra så Ida tillbringade två timmar hemma hos Vilma medan jag shoppade lite.
Rosa innegympaskor till Ida och ett par supernice Adidas Supernova till mig...ja jag behövde dem verkligen!

Imorn blir det jobb 7-17 och sen på Björne träning med Pauline och Vital, ska bli spännade att se hur han uppför sig, man vet ju aldrig riktigt med honom....(Vital alltså inte Björne)

Onsdag är det jobb 7-17 sen ska Ida börja simskolan, hon gör ju rörelserna men sjunker som en sten så lite mer övning kan nog behövas.

På torsdag börjar min kurs i Familjesociologi på högskolan i Jkpg, innan den ska jag shoppa lite attiraljer till prinsesskalaset på fredag,har inte full koll än men en plan har börjat ta form iallafall.

Fredag blir det kalas, Lö-sö ska sen tillbringas på DM i Gislaved med P och Vital. Hoppas det blir hyfsat väder urtrist om det bara regnar och blåser.

Snart ska jag krypa tidigt i säng och börja titta på Män som hatar kvinnor- känns som om jag är typ sist i sverige med att se den- men får väl se hur lång tid jag kan hålla mig vaken....

Vi hörs !

Överlevt helgen!

Känner mig idag lite halvseg efter en fullspikad men rolig helg.

Ida har nu tillbringat en vecka i skolan, är helnöjd med detta, tycker fritids är toppen fast det är jättemånga barn och väldigt lite personal. Ida är dock en anings trött på kvällarna, i fredags somnade hon före kl fem framför Tv:n, men det var bra så hon kunde ladda för kvällens stadsfest i Eksjö.

 Sen dansade Ida och jag loss till Alcazar som gjorde en helkul discoshow, efter detta så åkte Ida och jag hem och sov, blev dock väckt vid halvtvå- tiden då de två andra (Pauline och Rolf) kom hemdrällandes, något var tydligen extremt roligt just då de klampade in hemma...

Igår var det då dags för lilla Kingens debut i tävlingssammanhang- banträning 50 cm i Aneby- han var en aning förvirrad över att det finns massor med olika typer av hästar, stora, små och med konstiga färger men han var snäll men väldigt spänd. In på banan gick han snällt men ångrade sig sen....tog en stund att komma runt första rundan kan man säga. Men på omstarten gick han jättefint så P sa sen att det kan nog bli hopphäst av honom med.

Sen var det dags för stadsfest igen, Ida fick vara hos farmor och vila upp sig efter fredagen. Blev en trevlig kväll och Rolf fick träffa några av mina arbetskamrater- vi hade skoj på samma nivå som vanligt, men R är ju härdad vid det här laget.....Pauline och Jasmine kom hem vid halvfyrasnåret, tur att bartendern är en kompis som bor i Aneby så de kom hem (då slapp Mattias få sovgäster på soffan)...de var lite sega idag hmmm konstigt?

I fredags gick hästen som vi ska köpa igenom vet besiktningen- skönt , då ska vi bara otåligt vänta till november innan vi får hem henne. Ska bli kul!

Ida har städat sitt rum för första gången- helt på eget bevåg- slutligen hämtade hon den lilla dammsugaren och dammsög! Yes!

I  övrigt så har R lekt rörmokare med tveksam framgång- vi har inget vatten i köket förrän reservdelarna till kranen har kommit- han skulle bara byta en packning.......men pipen gick av.....och en ny måste beställas....men vi har ju en kran i hallen så länge!

Nu är det jobb i tre dagar sen är det långhelg med prinsesskalas för Ida på fredag, har inte planerat mycket än men det löser sig nog....det viktigaste är väl prinsesstårta!


Vi hörs hej hopp!!
Nystart!

Idag började Ida skolan, mycket roligt! Detta innebär för mig ledig tid att kunna rida, promenera, springa utan att varje gång fixa barnvakt....känns bra!

När jag släppte ut hästarna på morgonen släppte jag lilla shettisen Yoshi och tänkte att han kunde gå med lös till hagen... eller inte.... han stannade utanför stallet och stod där i godan ro och åt gräs tills jag kom och hämtade honom...

Nu har jag varit ute och powerwalkat en timme i helt underbart sensommarväder!

Nu ska jag kolla när min Högskolekurs på distnas börjar- lite krångligt när inget kommer på papper utan man ska hitta allt på nätet, men det ska väl gå hoppas jag!


Vi hörs!


Long time no see...

Men nu är det dags igen!
Sommaren har rullat på lång semester= jätteskönt, vi har hunnit måla huset och fixat med en del annat. Varit på lite semester och pysslat en del med våra hästar.

Vår Dacapo har vi sålt, hoppas han blir omtyckt på Sigtuna Ridskola där han är nu. Vi har hittat en ny häst till Rolf men den ska besiktigas  och så går den med föl så vi får vänta till november innan vi får hem henne. Trinity, -99 e. Cortez- Hertigen, men trots stammen en mycket snäll och klok dam, mycket motor men det var ju det vi letade efter.

Ida ska börja skolan på måndag, eller som det heter- förskoleklass. Ida hade en Bamseryggsäck med sig på fritids- det kunde man inte ha, någon hade sagt till Ida att det var töntigt med Bamse...suck - det börjar tidigt....I övrigt så är Ida jätteglad över skolstart, fritids är en hit- Ida har jättekul!

Pauline ska läsa på Högskolan i höst, och jag med- olika kurser men det ska bli kul! Det är bara det där med tiden...plugga halvtid och jobba heltid men det ska nog gå bra.

Pauline och jag ska åka på en veckas solsemester i slutet på september- ska verkligen bli roligt! Har pratat om det i ett par år men på gymnasiet är det svårt att bara sticka hur som helst, men nu är det spikat!

Rolf har piggnat till efter operationen i våras och befinner sig just nu hos mamma och manne i vemdalen på björnjakt. Han stannar även för fågeljakten nästa vecka- tyvärr blev det inget för mej i år då Ida börjar skolan, kan ju liksom inte missa hela första veckan..

Nu blir det jobb hela helgen- utom på sö  fm då ska jag åka med Pauline på tävling! Ska uppdatera bloggen lite oftare såhär långt uppehåll har jag inte haft nån gång tidigare...

Vi hörs !

RSS 2.0