Skulle kunna döpa om bloggen till måndagsbloggen...

...blir ofta måndag morgon efter helg som det kommer nytt inlägg på!
 
Inte så många som läser, men jag skriver lite ändå, lite kul att titta tillbaka själv ibland, blir ju lite av en dagbok/vecko/månadsbok...
 
Nu har det blivit vinter, idag -5 och vi har ca en decimeter snö som har legat sedan i torsdags. Var en strålande dag igår som tyvärr tillbringades på jobbet, men nu har jag två lediga dagar och sen en kortdag på onsdag, bara konferens hela dagen.Och dets er ut att bli en superfin dag även idag!
 
Man lever lite i kontrasternas tillvaro, på en dag hann jag jobba med ungdomar som inte har det helt lätt och inte kommer från direkt välmående hemförhållanden, sen är man lite lantis och går runt i stallkläder och gör grovjobb hemma och efter det så drar man på sig balklänningen och åker på middag som hedersgäst och sitter vid samma bord som politiker, ÖB och armeinspektören....  Tja trevligt med lite omväxling:)
 
Hästarna har ridits hyfsat men nu blev det snö och ingen hade ju fått snösulor än, men idag ska Skumpan få nytt på fötterna och så får jag ta de andra efterhand. Skumpan är helt fantastisk- så snäll och ändå kul och pigg att rida, Ida har redan lärt sig en hel del på henne och på söndag ska vi åka på banträning i Jönköping, hon ska inte hoppa så högt utan bara komma iväg för första gången! 
 
Pauline har flyttat hem och jobbar nu på Ing 2, skulle idag ut på övning i 8 dygn, har dock sviter efter GMU i Luleå med en förmodad stressfraktur i foten och benhinneinflammation, så vi får se hur det går, hon är tillsagd att åka bil och inte marschera eller bära tungt. Rolf är hemma efter nästan 14 dagar på övning, han är hemma tillsnästa vecka då drar han iväg i 14 dagar igen, sen har Pauline en övning till och sen är det jul! Jag har tagit några semesterdagar så jag ska kunna vara ledig från e.m. 20 december till 30 januari, mycket skönt!
 
Idag är det bara skoning 10.30 och Ida lektion 19.00 inbokat, nu ska det bli en rejäl runda med Bosse, sen fixa stallet och invänta hovslagaren! Ha det toppen!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0