Nu är det helg...

iaf för mig! Jobbar nästa helg så måste ju kompensera lite så man är ledig lite mer denna vecka!

Största delen av dagen gick åt till en resa till Hästkliniken i Mantorp, åkte upp med Trinity som visade hälta i söndags efter hoppningen men inte må o tisdag.....visade ingen hälta vid longering och bara en liten hälta efter böjprov, men hon är behandlad och nu väntar 3 veckors vila sen återbesök och hoppas på att hon är bra! Vi deppade lite efter detta  men förhoppningsvis borde det funka att rida henne några år till, sen får det bli ett föl eller två:)

Hatar att det är så askallt ute, det ska faktiskt inte snöa 4 maj! -2,7 imorse, har vi inte haft nog med vinter???

Pauline har varit hemma ett tag och hjälpt till med allt möjligt, lite lyx att ha hästskötare som släpper ut när man jobbat sent! Och mysigt att hon är hemma och hälsar på lite, Ida har sovit hos P nästan alla nätter:)


Snart kommer Rolf och Ida hem, blir en snabbmiddag och sen till Tranås och kolla på gamla dörrar- ska se om vi hittar någon passande dörr till badrummet uppe. Ska helst vara halvantik med lite patina, kanske en dubbeldörr- vore lite läckert! När vi kommer hem ska vi rida lite- kanske måste ta fram vinterkläderna igen.....

Imorn kommer Manne och mamma ner och hälsar på några dagar- roligt! Ska också tömma och sortera upp en massa leksaker och lite annat- hittade två kartonger till med Barbie och Barbiehästar som Ida inte ens sett, det är rester från P:s Barbie-era, vi har nu 6 stora kartonger med Barbiegrejor.....det blir nog en blocket annons snart, och en massa saker till soptippen, om jag får slänga så ryker det mesta- men det uppskattas inte alltid av resten av familjen:)

Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0