Ett snabbt inlägg....

.....mellan målarinsatserna i vardagsrummet! Äntligen är garderoben klar,  det är bara några lampor som ska upp med! Men vi har kunnat flytta in grejor. Nu är det dags för sovrummet att fixas, har rivit loss alla linoleummattorna och slängt ut, hade tänkt att kanske kunna lägga in ett klickgolv där- men golvet är inte rakt....så det får nog bli nån snygg matta. En innervägg ska flyttas och så ska vi gipsa väggarna, spackla och tapetsera. Dessutom ska vi ha en vägg med stående brädor där sängen ska stå, lite extra pyssligt i ett gammalt hus där det inte finns en rät vinkel:)

Jag har jobbat fre -lö men hade ju redan jobbat en dag åt en arbetskamrat så jag blev ledig söndag, igår var Ida nere med en kompis och de red en stund i ridhus. Ida vill träna dressyr, men den enda dressyr hon sett är Husarernas, vilket innebär att Ida tror att dressyr innefattar hälsning med sabel!! Igår på Husarträningen stod hon på läktaren med sin träsabel och tränade samtidigt som vi som red:) Hon är lite irriterad över att hennes häst är så liten så att hon inte får vara med på träningen. Lite för farligt med en B-ponny bland alla stora hästar som busar lite ibland.

Som avslutning på en bra dag blev det Solsidan.... intressant att man lyckats göra ett humorprogram som blir så pinsamt att en del lämnar TV.n under programmet, blir iaf en rejäl dos skratt varje söndag!

Idag är det renovering, ridning, hämta Ida i skolan och lite annat pyssel på schemat! Ha en bra måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0