Gott nytt 2012!!!

Vi har haft en bra jul, tagit oss tid att umgås och njuta lite extra, jobbat lite men
varit ledig fler dagar än jag jobbat:)

Igår fick vi ett litet infall och bokade en hotell natt i Jönköping,  Ida ville absolut inte följa med så det är tur att man har snälla kompisar där Ida blev inkvarterad. Vi skulle gå på bio tänkte vi... försöker boka biobiljetter vid 10.30 på f.m., det finns inte två platser kvar bredvid varann på en enda film....en vardag i Jönköping- men hallååå!!!. Men vi fyllde kvällen med lite shopping av livets nödtorft- vin till nyår och skor till mig, eller rättare sagt stövlar- skulle ha ett par men det blev två, var ju så himla bra pris!! (Och skor kan man aldrig få för många av)

Avslutade sen med god middag, dock så gick vår servitör hem... tror vi iaf, han gick mot restaurangens utgång och då vi inte såg honom igen så måste han ju lämnat stället. Vet inte om det berodde på oss men vi klagade inte på nåt ju! Vi sa att vi inte ville ha kaffe eller dessert, då brukar de ju komma med notan, efter 50 min så gick jag och sa till en annan tjej att vår servitör hade gått upp i rök. Hon kommenterar liksom inte utan bara säger att hon ska fixa det, och vi får betala...de hade nog inte märkt om vi bara gått därifrån men vi har alldeles för mycket samvete för att bara gå...

Idag blev det shopping av mat till nyår innan vi åkte hem, sen har jag skalat ett kilo kräftor, rostat skalen i ugnen, krossat dem i mortel och sen kokat kräftsoppa på dem, hoppas den duger till gästerna imorn:)

Ridit de små hästarna, men det tog lite tid innan jag kom iväg eftersom Vital inte skulle gå in från hagen, alla andra är inne men han skulle inte in nädå, står och kollar lite strosar runt i hagen så långt från öppningen som möjligt...suck! Men efter en stunds övervägande så kommer han iaf. Då är det i full fart och så en tvärnit innan han går in i stallet...när man sen ska tränsa så håller man fram tränset och så trär han in huvudet själv och tar bettet själv. Uppenbarligen tycker han det är kul att bli riden..Den enda häst jag tidigare varit med om som gjorde så var Major Hans Wiknes häst, den var också lite speciell:)  

Imorn är det nyårsafton- känns om tiden rinner iväg,avskyr iofs denna mörka årstid så det får gärna gå fort...men man skulle vilja ha lite fler timmar på dygnet bara! Ser iallafall fram emot ett nytt år-det kommer att bli toppen!

Gott Nytt År!!!!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Lyxigt med sån soppa, hoppas ni får det toppen, ses på måndag, gott nytt år!!!!

2011-12-30 @ 22:44:50
Postat av: Mia

Ha en underbar kväll , Gott Nytt År och God fortsättning till er alla:)))

2011-12-31 @ 10:40:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0