Tiden går fort när man har roligt.....

....men här kommer en liten uppdatering.

Halsfluss:
Är inte kul, gör skitont, feber och penicillin- men nu är det över tror jag!!!

Svinkoppor: Inte heller kul, kliar- men ingen feber- men däremot ett barn som inte vill visa sig utanför huset för hon tyckte hon såg äcklig ut- men mera penicillin så va de bra också!

Ida: Bröt ihop när mormor och Manne skulle tillbaka till Sthlm, så hon åkte med, sen hade hennes förvirrade föräldrar missat att det var kalas på lördag kl. 12.00, trots idoga försök att få barnet att åka slalom istället för att gå på kalas i simhallen lyckades inte detta...alltså åkte vi en liten tur i halkan lö morgon till Norrköping där Manne och mormor mötte upp med Ida och sen ilfart till Eksjö- köpa present kl. 11.55 och mega kö i affären..men 12.10 var hon i simhallen! Ida var hemma hela lö kväll med oss, sen var det inte kul längre så söndagen var hon hos en kompis hemnma en sväng och nu är hon hos kompisen igen ska sova över inatt...får väl se om vi får hämta:)

Pauline: Har vi knappt sett...tillbringar mycket tid i sällskap med en viss kille...Fast idag har hon lite kompisar hemma och de skulle laga mat, Pauline sa att vi äter nog vid fyratiden- alltså färdig middag då jag kommer från jobbet....eller inte de var inte hungriga så de väntade med att laga mat...det blev middag fast inte förrän vid sextiden!

Nyårsaftonen avlöpte väl, hemma hos vänner och fick supergod middag, kändes konstigt att fira utan Ida. Men höll mig nykter och agerade chaufför.....och var hemma kl 03.00 efter att ha hämtat ungdomar i Tranås, men det var helt ok! Nyårsdagen gick i ett- släppa ut hästar- gå in och sova till 11.30!!!- rida, ut med hundar och så fixa till sig och gå på Nyårsmottagning på Ing 2, hade tänkt att åka till ridhuset med en pålle till på kvällen men kl blev över åtta och 12 grader kallt så jag fegade ur!

Lördagen tillbringades till stor del i bilen- Norrköping tor, sen Eksjö tor, ett litet ridpass, på kvällskvisten bogsera frusen traktorgrävare i två timmar istället för att mysa och ta ett glas vin....blev varmt te istället! Söndagen var vi ute med husarerna på en härlig två timmarstur i snön- sen blev det slappkväll hemma!

Nu är det jobb i tre dar sen fyra dagar ledigt- skönt! Bara 33 dagar kvar så bär det av till varmare breddgrader!



Kommentarer
Postat av: Danne

Ha, ha... Låter som fullt ös :)

Många timmar bakom ratten verkar det oxå ha blivit :)

2010-01-04 @ 18:35:52
URL: http://danielsanden.blogg.se/
Postat av: Mia

Är inte alls avundsjuk på eran resa, Hmmm....men du kan ju tänka lite på oss i kylan hehe....Skönt att du känner dig bättre nu....så det blir full fart igen...Kram

2010-01-06 @ 18:06:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0