Rapport fran Thailand!

Hej allihopa-maste bara borja med att saga att det var ratt bidrag som gick till final i forsta melodifestivalen! Vi var inte eniga varken pa jobbet eller hemma!

Sondagen agnades at att ta sig upp till Sthlm luncha hos syster och sen till pappa som var snall och korde oss till Arlanda, forsta flyget forsenat....men de vantade pa oss i Helsinki sa vi kom med planet till Bangkok. Flygresan gick bra, Ida sov mest som en stock hela vagen-lag tvarsover oss sa vi andra sov inte sa mycket:) Sista trippen till Phuket gick snabbt och det var valdigt skont att ha bokat boendet innan vi akte eftersom vi var forsenade och kom fram vid 21 tiden pa kvallen!

Pa flygplatsen i Bkk stod en man bredvid oss i pass kon och v diskuterade da nar vi var i Thailand sist med honom- vi var inte eniga liksom...mannen bredvid oss sager da pa klingande irlandska- Never argue wth your wife becuase even if you win you lose.......ha ha det ligger nagot i det kanske!

Vi hade tva harliga dagar  Kamala pa ett trevligt hotell dar Ida traffade en jamnarig flicka som hon hade kul med!

Sen for vi till Karon dar vi ska vara sista veckan och tillbringade tva dagar dar,traffade pa en Schweizare som tyckte vi skulle hyra mc - man lar sig vanstertrafiken efter ett par timmar och om du kor pa fel sida av vagen kommer din fru att tala om det for dig....

Idag for vi till Phuket town,jag har matt lite halvtjyvis men de andra mar bra,Ida och Rolf var ute och at lunch for 40 baht idag alltsa 10 kr for tva pers... imorn ska vi aka bat till nagra oar sa far vi se var vi stannar!

Massa krama fran ett mycket varmt och soligt Phuket- Molla Rolf och Ida



Kommentarer
Postat av: Jessie

Låter som ni har de toppenhärligt!! Ska bli jättespännande att höra mer när ni kommer hem. Fast de e ju långt bort fortfarande. Njut för fulla muggar! Här har de ju kommit lite snö till, men bara lite, o fortfarande minusgrader.

2010-02-14 @ 10:10:15
Postat av: Danne

Vilket underbart liv ni lever :) Se nu till att komma hem helskinnade också ...

"Frugan got the power"

2010-02-18 @ 09:56:19
URL: http://danielsanden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0