Planering är A och O eller???

Imorgon blir en dag som är mycket välplanerad för att familjens logistik ska fungera.....7.30 Rolf tar en bil och kör Ida till skolan och sig själv till jobbet,8.00 ridning hemma med Pauline, sen ner till lilla Kingen och rida i ridhuset en stund (hoppas taket håller), sen hem och åka till Eksjö för att hämta Ida och kompis 12.10, skynda tillbaka så P kan ta bilen till sin högskolekurs kl 12.30,sen måste jag väl tokstäda för Rolf ska ha möte härhemma, så det ska bakas till det samt fixas middag...och så ska hästarna in...och hundarna promenixas....men det känns rätt ok det går ju att få ihop det! Sen blir det jobb i två dagar innan avfärden- så allt mitt måste packas färdigt imorn med....

Ha ha ibland är livet ett skämt- en kompis skrev på FB och undrade var spontaniteten tagit vägen, allt är så planerat numera...jodå det kan man säga.....ha ha men förhoppningsvis är inte alla dagar riktigt så fullspikade för alla...men lite lagom stress gör ju att man får mer gjort:))

See you!! 


Kommentarer
Postat av: Daniel

ojojoj stress för mindre... en sak i taget.. men många pauser emellan!!!

2010-02-04 @ 10:03:04
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Danne

Planering är skönt. Kräver lite koncentration just precis när man lägger upp planen men sedan är det bara att följa och se glad ut. Tycker om sådant :)

2010-02-04 @ 10:18:10
URL: http://danielsanden.blogg.se/
Postat av: Emelie

jaja.. nästa vecka kommer ert planerande endast bestå i när ni ska äta och vad-Pad Thai eller Tom Ghai, om ni ska ta en båttur eller bara lite massage...

2010-02-04 @ 13:38:52
Postat av: Jessie

De e skönt att planera ibland o få ut mesta möjliga av dan. MEn fy fasen va orättvist att du letar fram sommarkläder NU!!! Usch vad jag inte tycker om dig en stund nu... jäkligt taskiga bilder me för den delen(i ett tidigare inlägg) tjurar =) Tror inte ja tänker prata me dig på två dar nu! Du kan ju gottgöra genom att ta med morötter till fikat i skolan... ;-)

2010-02-04 @ 18:10:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0