Nedre Norrland????

Pauline sa idag att det känns som om vi bor i Norrland...och om man skulle ta en bild utanför vårt hus så skulle man faktiskt kunna lura nån- två snö/isklädda 4wd bilar, snöskotern framme, 60 cm snö på taken och meterhöga snövallar......men vi bor i södra Sverige....och det är bara -1 så det är riktigt varmt ute!

Idag fyller Rolf år men han är i Stockholm och kommer hem ikväll, Ida hade igår ett bryt för att Pauline inte ville slå in hans present igår kväll fem i åtta.....men med en muta (ett paket från moster som kom med posten igår) som hon skulle få idag på morgonen om hon slutade bråka med P och väntade med att slå in pappas present och istället gick och la sig...det funkade utmärkt!

Idag har motionen bestått av snöskottning (som tur är har min förkylning  blivit mycket bättre) i två timmar, det har ju liksom blåst så det är enorma drivor på sina ställen, brevlådorna syntes inte nere vid vägen idag..nu syns de ett tag- tills snöplogen har gått igen.... Måste passa på att köra lite skidor också sista dagarna vi är hemma i detta härliga snöväder!

I e.m ska lilla Kingen ner till ridskolan, det blir nyttigt för honom att växa till sig lite i huvudet!
Hoppas taket inte rasar in på ridhuset bara. Det gjorde det igår på Uddevalla ridklubb under en lektion- skitläskigt men alla klarade sig med livet i behåll utom en ponnystackare som blev fastklämd och illa skadad så den fick avlivas. Hoppas vi slipper mera såna olyckor!

Nedräkningen fortsätter fyra dar kvar till avresa...

Kommentarer
Postat av: Eva-Lotta

Hej.

Ja här är det nedre Norrland mä.

Vi hade en besvärlig f.m. idag.

Plogbilen var här 5.00 och sedan 7.00 och sen skulle jag till jobbet 11.30 Mikael körde före med sin King Cab och spårade sen körde Hanna med sin bil och så var det min tur ack den satte sig fast på raksträckan. Mikael kom tillbaka för att dra loss mig då fastnade han med sin bil med. Ja och så kom plogbilen och drog loss oss.Fantastiska maskiner dessa traktorer. Han körde över diket ut på åkern och vände lätt som en plätt.

Jaja så kan det gå.

Nu är alla maskiner under tak och hästarna har fått sitt hö.Emil stannade kvar i Nyköping så allt är lugnt.

Hoppas att Rolf åker tåget från Sthlm du får hurra lite från oss.

Kram E-L

2010-02-03 @ 17:47:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0