Ao-Nang

Idag ar det fredag och vi ar kvar i Ao Nang, ok stalle men valdigt turistigt och inte lika lugnt som Koh Lanta. Blev nagra dagar extra har eftersom Ida blev lite risig i tisdags kvall. Feber, lite ont magen detta holl i sig onsdagen och lite pa torsdagen, idag ar hon dock pigg igen och imorgon far vi till Koh Samui. 

I tisdags var vi och red pa elefanter samt klappade och gullade med nagra stycken. De hade ocksa en show med en liten elefant dar askadarna fick vara med, elefanten plockade pa och av hatt pa bade Ida och Rolf, de fick aven massage!! av den lilla elefanten de lag ner och han slog med snabeln pa ryggen pa dem. Sen var vi vid ett tempel och tittade pa haftiga grottor, skulle vara en massa apor dar men de hade nog tagit semster den dan- men lika skont det de ar ganska vilda och patrangande. Sista grejen pa turen var att bada i heta kallor eller en hot stream som kom upp fran underjorden, det var otroligt haftigt att bada i 37-40 gradigt vatten mitt inne i djungeln. Sen var det en timmes hemresa och den kvallen var vi helt slut!

Ida var sen lite dassig tva dar men idag har vi varit pa stranden pa fm och sen tagit 1 timmes massage- 350 baht for tre pers alltsa c:a 85 svenska!  

Imorn blir det resdag hela dagen men vi har ett hotell bokat nar vi kommer fram pa kvallen- hopaps det ar bra ocksa! De har pool vilket Ida ser fram emot!

Det verkar ju som om ni har en rejal vinter darhemma- kanner mig inte orolig for att jag ska kunna aka skidor nar vi kommer hem!

Ha det bra kramar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0