Ida på kryckor...

...efter att ha stukat foten i skolan igår. Jag kom hem från jobbet och då hade hon ont men kunnat leka med en kompis och linka runt lite på e.m.  Under kvällen svullnar det upp rejält och hon kan inte stödja på foten- att röra foten fanns liksom inte ens med på skalan. Ida var inte bättre idag så jag ringer akuten- som hänvisar till vårdcentralen- som hänvisar till barnmottagningen- som hänvisar till vårdcentralen.....sen gav jag upp och åkte in till Akuten

Tog dock tid, vänta en timme, bli invisad i ett rum en sjuksköterska tittar och säger att det ska röntgas och en doktor ska titta på det, väntar en timme så kommer läkare och säger att det ska röntgas, väntar en halvtimme sen får vi gå upp till röntgen, väntar en halvtimme på röntgen- röntgas och sen vänta igen på svaret... Ner till akuten och vänta på en läkare igen- men då var jag less, så jag kollade svaret själv och gick sen och frågade om vi kunde åka hem...men icke, läkaren skulle kolla och Ida skulle få bandage och kryckor. Så efter fyra timmar på akuten så fick vi iaf veta att det inte är farligt men att hon nog får hoppa på kryckor två tre dagar och ha bandage. Men att man ska behöva vänta så otroligt länge??? Visserligen så är ju inte en fotröntgen så akut som en sårskada eller hjärtinfarkt- men ändå?

Sen ville Ida ha prinsesstårta vilket hon naturligtvis fick eftersom hon överlevt sjukhusbesöket:)

Imorn får hon vara hemma för det är utedag med skolan och de ska traska genom halva stan till biblioteket, det fixar inte Ida på kryckor (eller det kanske går men det lär ju ta tio ggr så lång tid). Det ska bli intressant att se hur det går i skolan på torsdag...det är trappor till och från matsalen...Ida är än så länge ingen hejare med kryckorna....

Pauline är en klippa- tog ut hästarna och tog hand om Ida och hundar på f.m., städat i köket tvättat och plockat ur diskmaskinen, sen har hon haft högskoleplugg och hämtat silage- hur ska jag klara mig utan henne när hon flyttar??? När man sen kommer hem är hon ett mycket trevligt sällskap att umgås med också!

Nu ska jag ta in hästarna och rida Vital lite, ses en annan dag hej hopp!


Kommentarer
Postat av: Birgitta

Gulliga och duktiga flickor du har! Hälsa dem båda och ta väl hand om dem. Visst är det skönt när de blir så stora så man har nytta och inte bara glädje av dem!

Kram Birgitta

2010-04-20 @ 20:28:32
Postat av: MIa

Oj det va synd att man inte visste ni var där...har varit där sen 7 imorse......Lite långtråkigt vissa stunder liksom.....

2010-04-20 @ 20:51:24
Postat av: Sanna

Tänkte skriva precis samma som Birgitta..så det gör jag nu; gulliga och duktiga tjejer du har! Ta väl hand om varandra.

KRAM från Sanna

2010-04-20 @ 23:16:37
Postat av: Jessie

Skönt det inte var värre ändå. Man måste se det positivt =). Klart du har duktiga tjejer!! Det har väl alla perfekta mammor... ;-) =)(Jag har oxå duktiga tjejer... )

2010-04-21 @ 07:35:50
Postat av: Siw

Härligt med döttrar som hjälper till hemma Molla, även om du inte uppmuntrar min dotter till detta....hmmmm ;-)

2010-04-21 @ 20:19:00
Postat av: Molla

Ja du Siw, P är duktig hemma men det går liksom av sig själv- en annan fick de tjata på för att jag överhuvudtaget skulle gå ut med soporna nån gång, pappa kallade mitt rum för neverending story...de tog tom kort för att få mig att inse hur stökigt det var...men det var ordning i stallet!

2010-04-22 @ 07:37:16
URL: http://enhemligtyp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0