Soooool!

Jaha så har man jobbat några dagar, så jag är ledig till måndag igen, idag kändes det helt underbart med solsken redan vid 7 i morse-snön är snart helt borta! Enda nackdelen med solen är att man blir påmind om hur längesedan det var man putsade fönsterna- har gjort några idag.

Idag har Erika varit här och lunchat- trevligt och skönt att sitta och prata blite i lugn och ro, Ida skötte sig exemplariskt! Vi sa att det snart är dags för en brunch med allihop igen- undrar när vi hittar ett datum- typ i augusti antagligen...

Imorgon fyller Pauline 19 år, det är exakt ett år sen jag började blogga, blir ju lite av en dagbok som man kan spara och ens barn kan läsa i framtiden...

Ska ha After Work på Hotellet i Eksjö med några från jobbet imorn och så ska Pauline och ett helt gäng från Aneby dit också så det ska bli kul!

Men först ska det slitas lite till härhemma, åka till Återvinningen med en massa skräp och rida och så kommer ju Rolf hem ikväll- och vi har det rätt lungnt fre och lö så vi hinner ses lite till och med. Söndag är det husardressyr för Rolf och Pauline och jag ska på Div 1 allsvenskan i hoppning i Jönköping. Det blir spännande!

Vi hörs kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0