Journalister!?!

Alltså där jag jobbar har vi ju ungdomar som är inlåsta av olika anledningar, en del har hamnat i kriminalitet och missbruk eller andra saker som är skadliga för den unges hälsa och utveckling som det heter. Dessa ungdomar håller sig ju inte alltid inom gränserna för vad man får och inte får- så även då de kommer till oss. Detta innebär att det händer saker,t.e.x. som nu när några f.d. detta elever ringer och bombhotar samt hotar pers, fast vissa nätter ringer de bara och pratar, samtidigt så råkar elever på annna avd. försöka rymma och i samband med detta hotar de pers. Det är lite stökigt ibland men vi har beredskap för detta och jobbar efter en policy. Då den som har rektorsjouren pratade med TV 4 igår sa hon att vi har en hög beredskap men inte vidtagit några speciella åtgärder just nu utan jobbar enligt vår policy- ja då säger TV4 att vi inte vidtagit några åtgärder- eeeh inte riktigt samma sak. Dessutom hade de bytt ut namnet på denna person totalt på radions nyheter?Har de inte koll- hur mycket kan man lita på nyheterna?

Jag kan meddela att det inte är på vår avd. det har varit rabalder och det är iallafall lugnt för närvarande!

Just nu snöar det jättemycket!!! Toppen!! Men nu ska jag ut och ta in ngra hästar sen ska tokpelle (Vital för er som inte visste det ) skos, eftersom han behagar kliva ur skorna, sömmen har gått rätt av och sitter kvar- fråga mej inte hur han lyckas...


Sen blir det slalom med Ida och vi ska ha med oss varm choklad och kanelbullar! (får väl synda lite, har fortfarande inte ätit något godis!!

Hej svejs!


Kommentarer
Postat av: jassse

jag åker till trysil snart :D jag syndar ofta, man får ju ett sådant sööt sugnär man inte äter godis :)

kram

2009-02-05 @ 13:42:34
Postat av: elina

tack underbara du!

molla.. vi ha ett problem.. hur ska du o ja kunna skriva te carandra om inte ja ha nån blogg...

ja kom på de --> molla måste skaffa FACEBOOK :)

2009-02-06 @ 11:53:24
URL: http://elojna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0