Nu e vi på semester....

Nu är vi i Stockholm och roar oss, började tisdagen med att åka till pappa och titta när Nathalie hoppade några mycket fina unghästar, sen åkte vi till stan och åt middag hos Emelie, Peter och Caroline, det var jättetrevligt. När jag kommer hem ringer Pauline och säger att en bil med två ungdomar har kraschat på kvällen nästan utanför oss, det visar sig sen att hon vet vilka det är men att de har klarat sig rätt bra så det var ju skönt.

Tisdagen tillbringade vi på Skansen,Caroline och pappa Peter var med, C hade ett kort besök då hon sov större delen av tiden, men vi hade trevligt. Vi såg årets björnungar- otroligt söta!  En liten get hade rymt från sin inhägnad och spatserade runt, käkade på jackor och annat intressant, avslutade med att hoppa upp i en barnvagn- som tur var utan unge i- blev nerlyft men hoppar snabbt upp igen-alla utom de som ägde vagnen fick sig ett gott skratt!  I terrariet hittade Ida en kompis -Viggo som också var 4 år och lika energisk, de for runt bland aporna och tittade på varje sak i ungefär två millisekunder, dessutom ordnade Ida så att Viggos mamma var tvungen  att köpa sockervadd- Ida skulle ju får det. När vi sen ska köpa sockervadd vilket endast finns på ett ställe på hela skansen. är det 20!!! ungar i kö framför-tog ju en halvtimme innan vi kom fram till luckan.


Efter Skansen hade jag en sejour hos en chiropraktor- aj kan man säga- men det hjälpte! I(dag to är jag lätt öm här och var! ) Avslutade dagen med en mysig middag ute på Gåsö med mamma & co.

Nu ska Ida ut och kolla på ett huggormshuvud (en död en) i gräset!
Hej hopp!!

Kommentarer
Postat av: Pauline

haha,,en död orm,,inte en röd då alltså,,hehe:P

2008-05-08 @ 11:16:56
Postat av: mia

Oj va mysigt med en mini semester, och ni har ju verkligen tur med vädret.....njut o ha det bra Kram Mia

2008-05-09 @ 09:19:32
URL: http://mia1.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0