Söndag eftermiddag...

är denna gång ganska lugn, ska plocka undan lite mer jul hemma och planera lite mat för må och tisdag. Rolf kör Pauline till bussen i Jönköping och Ida har en kompis här en stund.

Nyårsafton firades med goda vänner och deras barn hemma hos oss, supertrevligt och mysigt, var dock inte lika roligt att gå upp tidigt på sö morgonen och åka till jobbet... men väl på jobbet så är det ju helt ok med så trevliga arbetskamrater och för det mesta goa ungar!

Sen blev det Stockholm må-ti , träffa släkten och ha lite julklappsutdelning, väldigt roligt fast man inser att man träffas för sällan, det är ju inte bara vi som har fullt schema om man säger så!

Jobbat lite i veckan och det är som vanligt full fart, men vi var hos grannarna på middag i fredags, det är bra lyxigt att komma hem och få middagen serverad efter jobbet:)

I lördags var det hoppträning för Bernt hos Madde, han hade gjort en toppenbra övning för både hästar och ryttare, kul att det är igång igen efter juluppehållet, denna gång var det Paulien och King som fick vara med.

Idag var det uteritt med Husarerna, trots lite manfall så var det 13 som red och några till på backen. Som alltid mycket trevligt!

Imorgon är det jobb och vardag igen efter alla helger, hoppas jag kan jobba imorn, Ida är duktigt förkyld...

Nu måste vi igång och fixa det sista i hallen så vi kan få på klinkern där och kaklet i köket, och sen fixa färdigt i hallen, det blir nog bra när det blir klart...

Ha en bra vecka:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0