Glest mellan...

...mina inlägg har det varit ett tag. Sist var det ischiasnerven som gav lite skrivtid....som krydda på moset fick jag en dunderförkylning på det också...men nu tror jag att både ischiasen och förkylningen har gett med sig, lite sviter med halsont fortfarande men det går nog över det också.

Trots detta så har vi haft en bra vecka i Vemdalen- en aning regnigt (eller rättare sagt extremt regnigt) men mysigt och skön semester ändå- och Ida var hemma med Pauline- som definitivt inte haft semester! Pauline har haft hand om Ida och hästar och en hund, har dessutom klarat av Silvermagistern denna vecka..för er som inte vet så är det hysteriskt många meters simning, 1000 m klädsim, 1000 m rygg, 1500 bröstsim, livräddning, 12 min vattentramp och längddykning m.m.  Idag flyttar hon till Göteborg och har kursstart på onsdag!

Pauline har verkligen jobbat i sommar, först BE körkortsteoriprov, sen jobba på Willys, sen Jägarexamen, sen uppkörning BE körkort och nu Silvermagistern! Och start på idrottkursen på Göteborgs universitet denna vecka!

Vi kom hem från Vemdalen i fredags kväll och då var det dags för stadsfest i Eksjö, trevligt och bra väder på fredagen, tyvärr många ungdomar som polis och ordningsvakter fick ta hand om redan vid 19-20 tiden på kvällen, lördagen var Ida inne och hoppade i hoppborg i två timmar på dan sen var det spelningar hela kvällen -tyvärr med ösregn under ett par timmar. En del bra band men de var dåliga på att hålla tidsschemat, lite segt att stå och vänta i en timme på en konsert.....

Igår deltog jag i mitt livs första dragkamp! Det var socken kamp mellan Flisby östra byalag och Flisby västra! Det var kul och vårt lag vann alla tre omgångar- alltid skönt att vinna oavsett vad det är för tävling:) Pauline var också med, hon stannade och spelade fotbollen där de också vann- med 6-2!! Bra jobbat av oss med tanke på att större delen av deltagarna hade tillbringat helgen på Eksjö stadsfest:)

Sen var det Husarträning i Aneby- Vital var pigg som alltid, trav är inte hans melodi! Mer galopp och hopp och skutt...

Idag och imorn blir det jobb 12.30-22.30, sen väntar två lediga dagar innan det är dags för helgjobb!

Hejdå!
Tid att blogga...

... fick jag nu tyvärr p.g.a att något har hänt i min rygg så ischiasnerven kommit i kläm- gör asont och strålar ner i vänster ben. Dock inte hela tiden, går bra ibland men sen hugger det till så fort jag gör en oförsiktig rörelse eller råkar vrida mig åt nåt håll. Genomled en dag på jobbet i måndags men insåg att det nog inte var nån ide att ens åka dit på tisdagen. Känner mig ju helt menlös när man inte kan göra nånting och det gör ont så fort man rör sig. Så mina vänner Iprenmannen och Alvedonnissarna gör mig just nu sällskap! Började med Voltaren på tisdagen också, tur man hade lite hemma sen en gammal skada....

Förra veckan var fullspikad med trevliga saker, middagar med vänner och Lenas 40 års fest i lördags, kräftfiske (fast det kunde ju kvittat- först länsade nån burarna fredag natt och sen var det inte många kräftor på söndag morgon heller). Hästarna fick jobba en hel del också, det är jättekul nu när Ida kan följa med oss ut i skogen också.

Och så har jag varit och köpt en STUDSMATTA!!! Ja som de flesta vet har jag envist vägrat studsmatta, men inser att "alla" andra har det, och då Ida hellre vill vara hemma hos kompisen och leka p.g.a. studsmattan istället för att vara här så.....Nu fick hon en i födelsedagspresent av oss och några till i familjen.

Idag kom hovslagaren och skulle sko- och Pauline och Rolf jobbade och ingen av dem kunde hjälpa till- men med hjälp av den snälla man som hjälper oss med hundarna så fick jag in alla hästarna, ibland undrar man om de känner på sig att man inte riktigt är ok, de gick sakta i min takt och försökte inte dra ned huvudena och käka gräs en enda gång vilket de alltid gör annars!

Imorgon har jag fått tid hos min naprapat David, hoppas han kan fixa till min rygg så jag blir av med eländet, det är helt otroligt jobbigt och frustrerande att inte kunna göra saker.

Har varit lite dålig på att blogga ett tag nu- men ska försöka bli lite bättre på det....för det är ganska kul, speciellt när man får lite kommentarer! Närmast väntar några dagars jobb,  Astrid Lindgrens värld på lördag med bästa Pauline och min syrra  Emelie och lilla Caroline- ska bli mysigt! På måndag är det Bockpremiär- orkar nog inte ut på morgonen men får väl smyga ut en sväng på kvällen nu när jag får jaga på riktigt! I slutet på nästa vecka åker vi till Vemdalen för lite mys med Mamma och Manne, och så står Björnjakt på schemat för vissa- jag tänkte hoppa över den och nöja mej med lite Ripjakt.

Vi hörs snart igen kramar Molla!

RSS 2.0