Äntligen!!!

... gick Jerringpriset till Ridsporten och Rolf Göran Bengtsson! Han utklassade övriga genom att få 44,6 av rösterna, kul för honom och för ridsporten. Men väldigt tråkigt att Aftonbladets sportreporter skriver vem fan är Rolf Göran, det är ju iofs mest pinsamt för honom, och med sina uttalanden så klankar han ju ner på alla som röstat. Tråkigt med spekulationer om att det skulle vara riggat och ridsportförbundet har gått in med reklampengar för att det ska röstas på RGB. Men ridsporten är sveriges näst största ungdomsidrott och RGB är ju vår absolut bästa ryttare och ett föredöme med sin ödmjukhet och superba ridning. Förhoppningsvis ger det mest positiv publicitet till ridsporten.

Igår var det vardag igen, jobb och skola. Kom hem sent och sov halvtaskigt så idag är det migrän...inte våldsam men tillräckligt för att det ska vara trist.

Har just tittat på när Ida har dansuppvisning,  sjunger med och illustrerar vad som händer med rörelser:) Ska försöka ta oss iväg till ridhus och träna lite idag, stenhårt ute så det går bara att skritta.

Ha det toppen:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0