Hinner ju inte...

...ens med att blogga! Men en kort rapport om veckan som varit sen förra inlägget följer här:

 Lördag: Åkte Täringstorp-Eksjö- Malmbäck-Eksjö-Täringstorp-Eksjö/skjutbanan- Täringstorp.... terränghoppning med Husarerna på Ränneslätt, red fina Vital som tyckte det var en kul tävling.Snabbast på terrängen, tyvärr var det ju idealtid....men 6 sek från placering. Dessemellan var jag en tur till vapenaffären och hämtade vapen, sen hem med hästar och senare övningskjuta:)

Söndag- jobb 8-22.30

Måndag: Älgjakt- dock inte för mig. målning av kök och med Ida till tandläkaren och laga en framtand hon slog i kaklet i bassängen i lördags. tanden blev jättefin:) Mysmiddag med Mamma och Manne o Rolf o Ida.

Tisdag: Älgjakt hela dagen, tyvärr ingen älg skjuten av mig. Ida med på jakten under e.m. Pauline kom hem från götet och tog hand om hästarna:) Ida biter sen i ett pärlsockerkorn och har sönder tanden....

onsdag: Fm ägnades åt att måla och sätta upp gardiner i köket, sen jobb 12.30-22.30, Pauline åkte in med Ida till tandläkaren och de fixade tanden igen och Ida fick stränga order om att inte bita i något alls med framtänderna.
Pauline tillbaka till Götet och mamma o manne barnvakt och hundvakter under kvällen:)

Torsdag: Jobb 7-16, hem och vända sen hoppträning med lille King- så himla kul! Kom hem vid 20- tiden men innan jag var klar med allt var klockan 22.30....

Fredag: Jobb 7-16,Pauline hem från Götet:) Efter jobbet AW med arbetskamraterna, lämnade mina grejor i Mattias lägenhet, så jag får hans nyckel och ska slänga den i hans brevlåda när jag åker och hämtar sakerna,blir hämtad av Pauline strax efter 23, precis innan vi åker ut ur Eksjö kommer jag på att jag skulle hämta mina grejor och att jag har hans nyckel....tur jag kom på det då, Pauline hade ju tyckt det var lagom kul att åka till Eksjö med nyckeln senare på natten:)

Lördag: Lite seg morgon, men sen hämta älgkött, handla, städa och sen myskväll med stalltjejerna:) Ida hade Wilma på besök så dem såg vi knappt på hela kvällen.

Söndag: Lite trött på morronen idag med:) Men styckning av kött,koka hundmat och buljong. Gjorde höstens första kamikazeuppdrag- klippte vital:) och så klippte jag King men han var supersnäll, första gången han blev helklippt!  Sen åkte jag o hjälpte Pauline och Ida att hoppa, himla kul! Körde Pauline till bussen i Jönköping och tar ett varv på A6, IKEA, Jula och Willys, snabbt jobbat mellan kl 16.45 och 18.00...Sen hem städa Idas rum som såg ut som ett bombnedslag efter hennes o wilmas lekande:) Nu Världscupen i hoppning på TV, nu ska jag nog sova lite innan det är dags för jobb i 3 dar sen 4 dar ledigt:)

Ha en bra vecka:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0