Nu är det dags igen!

Efter ett mycket långt sommaruppehåll på bloggen så blir det lite fart på den igen!

Har under sommaren inte haft tid att skriva, tappade sugen lite i våras när folk inte kommenterar, dessutom har vårt bredband inte funkat- men nu är det igång igen, en liten datorkrasch kom emellan oxå:)

Vi har ju också haft ett litet (eller ganska stort) byggprojekt hemma som tagit hela sommaren och inte är klart ännu, men efter att ha rivit ut köket, golvet och allt därunder och gjort en ny torpargrund och ett burspråk så känns det som att vi snart är i mål. Det är en del jobb kvar men målning och spika ytterpanel känns som inget jobb alls jämfört med allt annat. Som när vi satte in skåp där det innan varit skåp, men hörnet är inte 90 grader riktigt så vi får ta bort skåpen, riva sockeln, riva ner gipsen och bygga upp en ny vägg bakom...och sen sätta dit allt igen, då kan man hålla sig för skratt! Det har varit diverse strul på vägen men så är det ju när man bygger och särskilt i ett gammalt hus utan en enda rät vinkel.Nu har vi spis och diskho och vatten! Klinkern blir troligen lagd denna vecka, och en plåtslagare ska lägga tak på burspråket. I övrigt har vi gjort allt själva, eller Rolf gör och jag hantlangar....Dessutom har vi haft hjälp några dagar av Robban och Manne vilket varit guld värt!

Tre dagars semester i Skåne har vi varit på och så långritt med Husarerna i Arns fotspår (bilder finns på Facebook), bra med lite avbrott i arbetet hemma!

Idag fick Ida ta skolbussen för första gången, känns som lyx att de hämtar utanför dörren och sen kör hem på e.m. om jag är ledig! Denna vecka blir det dock fritids fyra e.m. men det är ovanligt, max tre dar på fritids blir det nog i vanliga fall. Fast Ida var på fritids några dagar förra veckan och tyckte det var absolut toppen!

För mig väntar en rejäl arbetsvecka, Rolf ska jaga i K-ölvallen under helgen så Ida ska bo hos bästa Cattis på fredag och sen är Pauline snäll och kommer hem från Götet under helgen!

Hej hopp nu ut till hästarna- bra uppladdning inför jobbkvällen! Ha det bra!


Kommentarer
Postat av: Elina

va kul att se dej en snabbis i fredags!

Måste få till en dejt snart med alla flickor!

Hoppas Ida har det bra i skolan idag, sötisen!

KRAM

2011-08-22 @ 08:34:58
URL: http://motivate.nu/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0