Veckans jobb...

... klarades av igår, handledning 9-12 och sen konferens 13-16, inte alltför tufft men lite omtumlande! Fick besked om att vår chef har fått nytt jobb- Grattis till henne- och att de redan tillsatt en ny chef som internrekryterats, fick namnet på denna också- vet inte riktigt hur det känns men man måste ju ge det en chans, kanske blir jättebra.

Idag verkar det som om vädret är på min sida, soligt just nu men lite mörka moln en bit bort, idag är en riktigt åkdag....först körde jag Ida till skolan, sen hämta Pauline i Jönköping vid 13, sen hämta Ida i Eksjö efter 15....det blir drygt tre timmar i bilen idag...tur man gillar att köra bil men ju mer man kör ju svårare är det att vara lätt på högerfoten:)

Dessemellan ska hovslagaren komma och sko Trinity,borsta hästar som fäller hysteriskt, springa en sväng, rida lite och kratta ihop gammalt silage i hagen så det kan komma nytt fint gräs, och kanske ägna mig åt never ending story= gruset på gräsmattan efter snöröjningen....och bäst av allt lite myskväll med tacomiddag med Ida och Pauline och dessutom kommer Rolf hem ikväll, en dag tidigare än beräknat:)))

Ha en bra dag!!

Kommentarer
Postat av: Annika Stomberg

Hej Molla!Nu har jag äntligen hittat in i facebook och även din blogg=)Tråkigt att höra att Trinity varit halt, vet du om hon är ok nu? Vilket ben var de? Kan meddela att Trinitys syster Ximena är såld till Ellen Whitaker som aspirant till nästa OS, lite kul!

2011-04-14 @ 16:00:45
Postat av: Mia

Räcker dygnets 24 timmar åt dig haha....du får inte bränna ut dig...:).....hoppas allt är bra med er alla Kram Mia

2011-04-14 @ 17:12:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0