Glest mellan...

...mina inlägg har det varit ett tag. Sist var det ischiasnerven som gav lite skrivtid....som krydda på moset fick jag en dunderförkylning på det också...men nu tror jag att både ischiasen och förkylningen har gett med sig, lite sviter med halsont fortfarande men det går nog över det också.

Trots detta så har vi haft en bra vecka i Vemdalen- en aning regnigt (eller rättare sagt extremt regnigt) men mysigt och skön semester ändå- och Ida var hemma med Pauline- som definitivt inte haft semester! Pauline har haft hand om Ida och hästar och en hund, har dessutom klarat av Silvermagistern denna vecka..för er som inte vet så är det hysteriskt många meters simning, 1000 m klädsim, 1000 m rygg, 1500 bröstsim, livräddning, 12 min vattentramp och längddykning m.m.  Idag flyttar hon till Göteborg och har kursstart på onsdag!

Pauline har verkligen jobbat i sommar, först BE körkortsteoriprov, sen jobba på Willys, sen Jägarexamen, sen uppkörning BE körkort och nu Silvermagistern! Och start på idrottkursen på Göteborgs universitet denna vecka!

Vi kom hem från Vemdalen i fredags kväll och då var det dags för stadsfest i Eksjö, trevligt och bra väder på fredagen, tyvärr många ungdomar som polis och ordningsvakter fick ta hand om redan vid 19-20 tiden på kvällen, lördagen var Ida inne och hoppade i hoppborg i två timmar på dan sen var det spelningar hela kvällen -tyvärr med ösregn under ett par timmar. En del bra band men de var dåliga på att hålla tidsschemat, lite segt att stå och vänta i en timme på en konsert.....

Igår deltog jag i mitt livs första dragkamp! Det var socken kamp mellan Flisby östra byalag och Flisby västra! Det var kul och vårt lag vann alla tre omgångar- alltid skönt att vinna oavsett vad det är för tävling:) Pauline var också med, hon stannade och spelade fotbollen där de också vann- med 6-2!! Bra jobbat av oss med tanke på att större delen av deltagarna hade tillbringat helgen på Eksjö stadsfest:)

Sen var det Husarträning i Aneby- Vital var pigg som alltid, trav är inte hans melodi! Mer galopp och hopp och skutt...

Idag och imorn blir det jobb 12.30-22.30, sen väntar två lediga dagar innan det är dags för helgjobb!

Hejdå!
Kommentarer
Postat av: Danne

Hur orkar du med allt??? ;)

Grattis till vinsten i dragkamp och visst håller jag med dig om att det alltid är skönt att vinna ;)Pauline är lika aktiv som sin mor hör jag... Det är rätta takter!

2010-09-01 @ 08:27:35
URL: http://danielsanden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0