Tiden bara rinner iväg!!

En vecka i Grekland passerade fort...men det var superskönt! Tyvärr har P (vars kamera vi hade med) inte behagat lägga in bilderna i min dator så det blev inga bilder i detta inlägg. Men en vecka med 25-30 C och sol alla dagar utom två förmiddagar går ju inte att gnälla på. Hotellet var inte direkt femstjärnigt- men det var bra läge iaf. Underbara sandständer och klart varmt salt medelhavsvatten är ju inte fel. Kunde ligga still en hel del, har bara avverkat 6 böcker under veckan- varav två 500 sidiga deckare på engelska-P tror att det är något fel eftersom jag inte kan ligga och sola utan bok.... Man blir ganska trötta av att bara sola och bada en hel dag, inte mycket till partypinglor inte. Vi hade även med oss fys kläder- vi fysade inte en enda gång...


Vår statistik under veckan:
Drinkar- Molla 2 Pauline 6
Uppe och festade på natten- Molla 0, pauline 0
Däckade kl 22.00-Molla 6, Pauline 6
Blev väckta av våra hysteriskt partajande rumsgrannar - alla nätter....
Shoppat antal prylar Molla 8 Pauline 25
Vunnit i biljard Molla 4 Pauline 0
Vunnit i kortspel Molla typ alla gånger... he he

Nu är det tillbaka till verkligheten igen- men det är ganska skönt det med!
Hade en lugn helg när vi kom hem, nu är det jobbvecka igen, men idag är det en glidardag med bara konferenspass, imorn är jag ledig- sen är det bara helgen kvar, många timmar men det går rätt fort ändå.

Men nu är det höst på allvar- hade -2,5 i morse, men så otroligt vackert- solen bryter igenom dimman och frosten gnistrar i solljuset, hög klar luft och adjöss med myggen!

Nu är min lilla Honda på verkstaden för att åtgärdas efter krocken, ska servas och besiktigas med. Idag ringde de och sa att bromsskivorna bak behövde svarvas också- det kommer att kosta en halv förmögenhet att hämta ut bilen nästa vecka...

Nähä, dags för en promenad med vovvarna-igår morse sprang vi på en fin liten bock när vi var ute- får se om vi ser nåt kul idag med!

" Håll fast vid dina drömmar, om drömmarna dör är livet som en skadad vingskjuten fågel som inte kan flyga"

Hej svejs!

Kommentarer
Postat av: Danne

Ni verkar ju haft det riktigt trevligt. Blir lite svundsjuk.. ;)

Dessutom verkar du ha en skön inställning till hösten. Kan det smitta av sig lite tror du???

2009-10-01 @ 10:31:39
URL: http://danielsanden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0