Grått...

... är det i november! Som det beskrivs i boken Johans Jul "November är lång och grå", precis så känns det, regnar lite hela tiden, man behöver ha lamporna tända dagtid!
 
Idag fick min hästar sovmorgon, dvs även jag till 8.30, eftersom det i princip alltid är jag som sköter dem så får det blr så ibland, släpper dock inte ut förrän 7.30 vardagar så det blri ju ingn större skillnad, dessutom får de mat vid 22.00 på kvällen så de har lite att tugga på under natten. 
 
Gårdagen tillbringades i det som ska bli Idas rum igen när det är klart. Tur Pauline är här och hjälper mig lite, hysteriskt många spikar i tak och golv, men nu är tak och golv rent från tretexplattor och linoleummatta och masonit, idag ska vi ta bort tretex plattorna från väggarna, de är riktigt tråkiga att hålla på med, går sönder i småbitar och har även dem blivit uppspikade med alldeles för många spik, helt oregelbundet också.
 
Rolf är kvar i Stockholm på övning tills onsdag kväll, men han ska vara hemma torsdag och hala fredag, då blir det jobb i expressfart! Sen är han och jagar hela helgen och kommer hem söndag kväll. 
När vi rivit väggarna ska vi tömma det sista i garderoben och börja riva väggen, får se om vi hinner allt idag!
 
Nu till arbetet, mina slavar har dock inte gått upp ännu! Men de lär väl vakna när jag börjar!
h

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0