Iskallt!!

Its freeeeezing outside!!! Att det kan vara så kallt när vi är en bit in i maj. Två plusgrader eller nu är det hela fyra plus ute och lite regn och blåst på det så kan man tro att det är november eller nån annan kall vintermånad!

Idag fick lilla King göra debut på tävlingsbanan, åkte till Tranås där han och Pauline hoppade en liten 90 clear round, han skötte sig över förväntan, var snäll att göra iordning, bockade inte och stod inte på bakbenen eller nåt sånt dumt! Lite spänd var han men gick in på banan och skuttade runt, rev tvåan för han hade korsgalopp och var lite ofokuserad på det hindret- i övrigt var han toppenfin- så himla kul!

Ida har tillfrisknat- bara lite snörvlig nu. Men det är ju inget roligt väder att göra något ute i...och jag ska kanske jobba några timmar ikväll- beror på hur stökigt det är på jobbet. Imorn är jag ledig innan det är dags för jobbet igen. Funderar på om man skulle göra ett ryck och städa lite här hemma- Ida leker just nu i sitt rum så det behöver nog städas snart....men att hitta något ställe i huset som behöver städas är väl inte direkt svårt.

Ha en bra helg i regnrusket! Hej då!



Kommentarer
Postat av: Siw

Va kul att ha sköter sig Kingen! Ska försöka åka o kolla nån gång, va länge sen man va på nån tävling nu! Saknade dig på jobbet i fredags, du hade behövts...haha, men du kanske gör en insats ikväll i stället... ;-)

2010-05-08 @ 23:55:08
Postat av: jasse

ja det e helt SJUKT kallt, himla islands mål, går det o skylle på de, haha?!; )

kram

2010-05-09 @ 17:56:04
URL: http://jasmintensen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0