Is så långt ögat når...

Alltså det är ju jättekul att det är fin skridskois, men det är även fin skridskois överallt på gården-trodde inte det skulle ligga kvar men det gör det och så ska det snöa imorn-så på med en massa sand idag så man inte halvt håller på att slå ihjäl sig- och dessutom så att inte de gamla gubbarna ramlar och bryter nåt (Rolfs pappa och vår hundvakt- de är båda över 70 år), hoppas det kommer riktigt mycket snö- men med min vanliga otur kommer det väl att regna här!

Ida har nu livnärt sig på drickyoghurt och välkokta makaroner ett par dagar men då det fanns nybakade bullar igårkväll kunde hon äta typ 4 st  utan problem fast i väldigt små bitar. Idag kunde hon borsta tänderna hjälpligt också.

Idag fyller Rolf år och det är första gången på länge han var hemma på sin f-dag, så vi firade med sång, tårta och paket i morse! Ida var väldigt svår att få upp, fick dra henne ur sängen vid 6.45, men sen när Rolf och Pauline åkt ville hon inte vila en stund till.

Annars har det varit lugnt sen i söndags- ska jobba ikväll och  imorn, sen är jag ledig to-sö, så på torsdag ska jag och Ida åka till Asbybacken och åka slalom!

Vi hörs kramar Molla


Kommentarer
Postat av: elina

woooooooooooooow ni ha köpt en snöskooooter.. jädrans! ska vi leka nån dag? hihi

2009-02-04 @ 09:37:17
URL: http://elojna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0