Tillräckligt pigg....

....för att orka knappa lite på datorn igen. Ida fick ju svinkoppor vilka orsakas av streptokocker, igår morse var vi på Barnmottagningen och läkaren tittade i två minuter sa sen att hon måste ha penicillin- 3 ggr om dagen i tio dagar- hon är redan lite bättre. Kom på att det var första gången vi fick uppsöka barnmottagningen, i hela Idas liv...hon är ju en ganska frisk unge kan man konstantera. Har bara varit två vändor på akuten med en bruten arm och sytt några stygn efter att ha fått en tand genom kinden. Jag hade ont i halsen redan i måndags, hade mer ont i går men det var så stressigt så jag kände liksom inte efter utan proppade i mig Alvedon och Ibumetin...blir bara sämre under kvällen, har haft halsfluss (streptokocker) flera gånger förut så jag känner liksom igen den smärtan, så framåt halvnio ringer jag akuten och frågar om jag får komma dit- ha ha ha det var klart jag inte fick! de sa att distriktsläkaren gick hem vid 21 och att kirurger och andra specialister inte kommer att titta på mig ändå! Ring vårdcentralen imorn- hejdå! Som tur är har man vissa kontakter så en vi känner skrev ut penicillin åt mig som Rolf fick åka och hämta på morgonen idag. Har haft en helvetes natt bara sovit korta stunder, har så fruktansvärt ont i halsen, blir alldeles igen korkad i halsen med då jag inte kan svälja..Stackars Rolf har inte sovit mycket heller....Har legat totalt däckad sen igår kväll, fick frossa och hackade tänder igårkväll- trodde ja bara man gjorde då man var liten och hade badat för länge:) Feber till och från och inget smärtstillande hjälper ett dugg- har nu prövat igenom hela Apotekets sortiment av alla tabletter de säger ska hjälpa vid halsont- Bafucin, Zyx och Mycoangin- de hjälper inte ett smack!

Jaha det var mycket  självömkan idag, men jag vill inte vara sjuk- har inte alls tid med det- skulle fixa sista julklapparna idag och förbereda för julafton, men som tur är har gulliga Pauline fixat familjens julstrumpor och Rolf roddar med allt annat- Ida är ivägskickad till ridskolan på julpyssel.... Hoppas jag kommer på bena imorn! Ska ju jobba fre-lö- sö med!

Men En riktigt God Jul önskar jag er alla!

Kommentarer
Postat av: Danne

En riktigt, riktigt GOD JUL önskar jag er alla. Hoppas du/ni kryar på er så ni åtmindstone får en jul utan allt för mycket kramper etc.



KRAM

2009-12-23 @ 18:30:31
URL: http://danielsanden.blogg.se/
Postat av: Jessie

De va då fasen vilken otur ni har! Men nu kan de ju bara bli bättre, man måste ju se de positivt! Krya på dig o ha en god jul så hörs vi!

2009-12-24 @ 08:05:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0