Många svin blir det....

Inte nog med att det går svininfluensa- även svinkopporna (som ju också har ett mer neutralt namn- Impetigo) är på frammarsch...Ida som nästan aldrig är sjuk har efter magsjuka, feber och utslag fjällat över hela kroppen och nu har hon fått svinkoppor. Ida hade ju munsår efter att ha varit så torr och har fått koppor både runt munnen och i munsåren- inte så mysigt. Ringer Barnmottagningen som säger att vi ska avvakta tre fyra dagar och bara tvätta med klorhexidin och en mjukgörande salva...om det då inte går över ska vi åka till akuten typ julafton eller juldagen då??? Jag är ju som vanligt obstinat och säger att jag inte alls tänker vänta tre-fyra dagar- jag vill ha en tid så fort som möjligt, får dock nöja mig med en tid kl 8.00 imorgon bitti. Men då det smittar så ville de inte att Ida skulle till skolan idag eller imorn- lite pusslande så vi ska få ihop det- ska hinna handla det sista med.


Svinkoppor???

Kallt är det också- jag gillar ju vinter men det får gärna vara lite varmare än -18 varenda dag...-10--3 är rätt lagom, dessutom har det ju inte kommit tillräckligt med snö för att man ska kunna åka skidor, hoppas det  rasar ner lite till de närmaste dagarna.

Men nu är solen på väg upp det kanske blir en skön dag  trots alla minus- vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Danne

Stackars Ida... Jag lider med henne... :(

Men Svinkopporna du hade på bild såg både söta och roliga ut ;)

2009-12-22 @ 08:36:44
URL: http://danielsanden.blogg.se/
Postat av: Jessie

Blää för svinkoppor!! Hade vi en hel sommar här kan ja meddela. De gick bara runt runt, från moa till tova till moa o till tova igen... suck. Men de finns en salva man kan köpa, microcid om ja inte minns helt fel. Moa hade ju svinkoppor när melvin föddes men vi körde me salva o hon fick tvätta sig frenetiskt o de gick! Ingen annan smittad den gången! Så jag håller tummarna för er att ni får penicillin fort o att hon sen bli bättre!

2009-12-22 @ 11:29:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0