Överlevt helgen!

Känner mig idag lite halvseg efter en fullspikad men rolig helg.

Ida har nu tillbringat en vecka i skolan, är helnöjd med detta, tycker fritids är toppen fast det är jättemånga barn och väldigt lite personal. Ida är dock en anings trött på kvällarna, i fredags somnade hon före kl fem framför Tv:n, men det var bra så hon kunde ladda för kvällens stadsfest i Eksjö.

 Sen dansade Ida och jag loss till Alcazar som gjorde en helkul discoshow, efter detta så åkte Ida och jag hem och sov, blev dock väckt vid halvtvå- tiden då de två andra (Pauline och Rolf) kom hemdrällandes, något var tydligen extremt roligt just då de klampade in hemma...

Igår var det då dags för lilla Kingens debut i tävlingssammanhang- banträning 50 cm i Aneby- han var en aning förvirrad över att det finns massor med olika typer av hästar, stora, små och med konstiga färger men han var snäll men väldigt spänd. In på banan gick han snällt men ångrade sig sen....tog en stund att komma runt första rundan kan man säga. Men på omstarten gick han jättefint så P sa sen att det kan nog bli hopphäst av honom med.

Sen var det dags för stadsfest igen, Ida fick vara hos farmor och vila upp sig efter fredagen. Blev en trevlig kväll och Rolf fick träffa några av mina arbetskamrater- vi hade skoj på samma nivå som vanligt, men R är ju härdad vid det här laget.....Pauline och Jasmine kom hem vid halvfyrasnåret, tur att bartendern är en kompis som bor i Aneby så de kom hem (då slapp Mattias få sovgäster på soffan)...de var lite sega idag hmmm konstigt?

I fredags gick hästen som vi ska köpa igenom vet besiktningen- skönt , då ska vi bara otåligt vänta till november innan vi får hem henne. Ska bli kul!

Ida har städat sitt rum för första gången- helt på eget bevåg- slutligen hämtade hon den lilla dammsugaren och dammsög! Yes!

I  övrigt så har R lekt rörmokare med tveksam framgång- vi har inget vatten i köket förrän reservdelarna till kranen har kommit- han skulle bara byta en packning.......men pipen gick av.....och en ny måste beställas....men vi har ju en kran i hallen så länge!

Nu är det jobb i tre dagar sen är det långhelg med prinsesskalas för Ida på fredag, har inte planerat mycket än men det löser sig nog....det viktigaste är väl prinsesstårta!


Vi hörs hej hopp!!




















Kommentarer
Postat av: Jessie

Men fy va du har roat dig i helgen då!!! Vill höra ALLT!! =) Syns i mon

2009-08-30 @ 20:35:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0