Måndagsbloggen

Jaha då är det bloggdag igen- passar liksom bra på måndagar. Helgen på jobbet var riktigt bra, vi har ett gäng som är rätt lugna så jag var ute på långpromenad  med två av dem lördags, söndagen avslutade vi med mini-spa= scrub, ansiktsmask och hårinpackning på alla tjejerna, känns kul då flera av dem aldrig gjort något sådant tidigare.

Pauline tävlade i helgen och hästen gick riktigt bra men tyvärr några utanför placering i båda klasserna. Rolf var med och coachade, gick ju alldeles utmärkt! Tur man kan följa resultaten online på jobbet- inget kontrollbehov nänä...

Idag var det ju fint men inte så jättevarmt, Ida och jag skulle äta lunchen ute men då försvann solen och blåste upp så vi fick flytta in lite hastigt. Annars har dagen varit lugn, Ida är inte så förkyld längre så henne är det full fart på. Ska strax åka bort till den lilla stugan vid sjön och kratta bort löv och gammalt gräs.

Är ju ledig imorn med men då ska Ida vara på dagis med Valparna (5-årsverksamheten) nästan hela dagen så då ska jag passa på att rida och hämta silage och lite sånt.

Vi hörs kramar Molla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0