Lite mer positivt...

Igår skulle jag köpa bromsklossar till Hondan- två bilmek säger då till mig att jag absolut måste köpa nya skivor också- kul- istället för 350:- så blir det 1700:-, var inte vad jag behövde just nu...fick också veta att stötdämpare till audin kostar 1100 styck...men idag var det en annan  mek som tittade på skivorna och sa att jag inte behövde byta dem- bara klossarna och troligen är det så att standard dämpare funkar till Audin och då är det bara 1200:- för två st! Jippie!

Men teknikens under ..tillbringade en timme efter jobbet med att försöka byta halvljuslampor på Hondan- igår kväll när jag åkte hem från jobbet vid 23 tiden så slog jag av helljuset- surprise becksvart, en halvljuslampa visste jag var sönder men igår hade båda pajat- en omtänksam lastbilschaufför blinkade med lamporna åt mig- trodde han inte att jag märkt att jag inte hade några lysen??. Efter att ha varit på två bensinmackar där de varken hade lamporna jag behövde eller pers som kunde hjälpa mig åker jag vidare till en MECA butik- de har iallafall lampor, men de vill inte hjälpa mig att byta- detta då de för ett tag sen lovade en kund hjälp och blev stående i 1,5 med denns bil som GUESS WHAT va en HONDA!!

Lite tur hade jag då en kille vi känner råkade befinna sig på samma ställe- han hjälpte mig att få dit lamporna, jag höll på en kvart med en lampa utan att få dit den för honom tog det tre minuter..hmmm (han är i och för sig mekaniker).

Nu hoppas jag att det är slutstrulat med bilarna så det bara är att tuta och köra!

Ida har idag klistrat på nya påskfjädrar på sin påsktupp hon gjort på dagis, ena sidans fjädrar käkade Hera upp på två sekunder. Men nu är den som ny igen!

Pauline och jag har sökt fristående högskolekurser till hösten- hoppas vi kommer in på nåt!

Nu har vi ätit lite kvällsmat och nu ska jag sanera Ida som har grus i hela året efter lek på dagis.

Vi hörs kramar Molla


Kommentarer
Postat av: mia

Håller tummarna på att ni kommer in på nån rolig kurs....Känner igen det där med bilarna....ska själv till verkstan idag och boka tid....låter som ett kilo sandpapper gnisslar när man kör/bromsar/svänger Jeepen, även jag måste byta lampor, klarar inte det själv...har provat...men gick bet..ha en mysig dag i solen...Kram Mia

2009-04-16 @ 08:30:14
URL: http://mia1.blogg.se/
Postat av: icka

haha! det börjar ju låta som mina små bilhistorier;) kram

2009-04-16 @ 15:43:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0