nu är det förkylt..

Tillbringade helgen i Västervik, soligt och väldigt skönt då man satt i lä annars var det svinkallt. Blev iallafall rätt röd om näsan (berodde inte på alkoholintag) så solen tog lite. P:s häst var lite knäpp och såg spöken här och var, men fick till två bra rundor i helgen, det gick tyvärr inte så bra för laget som vi hoppats, hade lite stolpe ut men kom trots det 6:a av 11 lag.  Helt OK för att vara första gången de rider Div 1. När vi kommer hem möts vi av en trött Ida som är lite febrig och mycket förkyld och hostig. På söndagen kände jag mig lite matt och seg och vaknar på måndag morgon med kli i halsen ont  i öronen och nästäppa-typiskt! Det är bara att ringa dagis och jobb och tala om att man vabbar imorn, måndag.

På måndagen pratar jag med en kompis som också är hemma och vabbar idag, hennes dotter är förkyld och de upptäckte att hon hade löss igår- inte så kul. Det är ju konstigt att man har dåligt samvete för att man inte går till jobbet då ens barn är sjukt, man ursäktar nästan att man är hemma - vi diskuterade varför och kom fram till att det måste bero på att man är uppfostrad att vara "duktig" eller vad tror ni andra som läser detta?

Segt att vara lite dassig idag när det är superväder ute, men ska väl försöka ta fram lite utemöbler åtminstone.

Ha det bra kramar Molla

Kommentarer
Postat av: mia

Oj, hoppas att förkylningen ger sig till helgen, men passa nu på att ta det lite lugnt nu om du är ledig....Krya på dig.....Mia

2008-04-22 @ 22:22:28
URL: http://mia1.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0