Gremlins- återkomsten

Har bar jobbat två dar denna vecka - men har haft fullt race ändå varför blir det så? Det mesta är ju rätt kul men besiktiga bilen faller inte under rubriken kul. Men igår kväll var det KUL! Vi var hos Icka (i den fina lägenheten med nu endast en illröd kökslucka kvar)  Tack Icka! och umgicks och käkade middag- supergott tack Karin! Träffade den mycket söta Pebbles (för er som inte har koll Cattis lilla rottisvalp), denna var helt galen lekte som en tok men då hon provsmakade min fot nöp jag till henne i nackskinnet då blev hon mycket lik en Gremlin- inte i det snälla stadiet- många tänder har hon. En stund senare sov hon och man kunde lyfta runt henne utan att hon vaknade- skön typ!

P var lite seg efter torsdagens festande så hon följde med hem redan vid 22 då det var dags att hämta discoprinsessan Ida som tillbringade kvällen på Röda Korsets Knattedisco i Bygdegården i Skullaryd- så det så..iförd hawaiiblåblommig klänning och vita hotpants och rosa glitterskor dansade hon medan killarna enligt Ida mest satt och snackade- det ska börjas i tid!

Vi kommer också nu att bojkotta all  fryst kyckling då det innehåller saltvatten och stabiliseringsmedel- varför kan de inte bara frysa in kycklingen som den är???

Var i Grankärr på ponnytävling lördag f.m. (kul att det gick bra Emma!) en aaaning snöigt kan man säga, Ida blev jättesur för det snöade i ansiktet på henne, satte henne i cafeterian där hon snabbt gjorde nya bekantskaper helt på egen hand. P skulle till Vimmerby och tävla imorn, men de ringer och talar om att det är inställt då deras parkering har regnat bort idag.. lite tråkigt men ganska skönt...

Ha det kramar M

Kommentarer
Postat av: Karin

tjohej!
ja vädret i lördags var milt sagt ocharmigt.. uck! träffade Ida igår istallet som förklarade att hon ännu, söndag kväll, var helt slut för hon dansade FÖR mycket i fredags!.. hmm vart skall detta ta vägen du kommer få sätta fotboja på henne när hon blir 15.. annars kommer hon bli überpartyqueen som är stammis på alla krogar den dag hon blir 16!!
tjoho sol idag o snart blire GBG sköj!

// K

2008-04-14 @ 10:45:50
URL: http://karinsofia.blogg.se
Postat av: cattis

din unge är skoj:)den lilla alltså, fast den stora är ganska skoj hon me:)

2008-04-15 @ 14:09:01
URL: http://caddiez.blogg.se
Postat av: icka

haha! fick en ida runt halsen i söndags när jag kom ner till stallet, hon berättade ALLT om den stora kvällen:) asså, hon e så störtskön, säg till nästa gång ni behöver barnvakt! kram

2008-04-15 @ 19:39:49
URL: http://common.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0